1figen Kızlar bebek odası takimi almayı düşünmüyorum beşik ve gardrop almayı planlıyorum, 2,3 sene sonra oda yapmayı düşündüğüm için uygun gardrop arıyorum önerileriniz 😊
Nghndp 1figen afilli bebektwn 3 kapaklı full mdf dolap aldım çok araştırmıştım eb n uygunu buydu 1100 liraya
cigdemino 1figen Ben de aynen senin gibi düşünüyorum 👍 o nedenle tekzen'den indirimde 800tlye bu dolabı aldik. https://imgyukle.com/i/RJjElo
nergiz_ Gozdeakan 1figen bende bakıyorum en uygunu gitti gidiyor ve civil.comda buldum fiyatları 500 650 arası
Melisayenerli Nghndp aa bende afilli bebekten aldım 1100 tlden n11 den birde ordan beşik aldım 700 tlye anne yani cekmeceli senin kargon geldımı kurdun mu canım
shrbrk bekar dolabını kullanacağım. zamanında hepsiburadadan aldim. düz beyaz bir dolap 😊 3kapakli. kulplarını degsitirecegim. belki boyarım keyfime kalmış bisey. sizde oyle yapin isterseniz. düz bisey alin. kulp değiştirirsiniz .
SedaveSusam shrbrk bende sendenim canım bekar odamı getirmiştim şifonyer ve dolabımız var montesori yatak alıcam sadece bazamın yatağınıda ona koyucam bi halı bi perde kalıyor
07052019 1figen ben civilin internet sitesinden baby darling Lisa oda takımını aldım. Dolap ve beşik de ayrı ayrı satılıyor fiyatları da uygun. Malzemesi çok güzel full mdf. Çok sağlam mobilyalar. Demonte geldi eşimle ikimiz kurduk. Kurulumu da çok kolay oldu. Tavsiye ederim.
1figen 07052019 şimdi civil in sitesine baktım baby darling sansa modeli 1550 tl beşik şifonyer ve gardrop olarak en uygun fiyatli buldugum takım sizde memnunsunuz madem düşüneceğim uyku seti de dahil.olsaydi keşke 😂😂
Ezgi05 Eğer daha uygun fiyatlı bir şey düşünüyorsanız a101e 200 gibi bir fiyata dolap geliyor benim ablam da o boyutlarda dolap kullanıyor ve herşeyi sığıyor zaten 2 aya bir büyüdükleri için çok kıyafet alamıyorsun bende o yüzden öyle bir dolap düşünüyorum
Joshuasmom İkea’da 3 kapaklı beyaz dolap var. Fiyatı 649₺ ben oğlumda onu kullanıyorum çok memnunum. Fiyat ve kalite olarak kıyaslarsanız o fiyata bulabileceğiniz en kaliteli dolap bu. Hem beyaz olduğu için kombinlemek çok kolay https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/hazir-gardiroplar/50270136/dombas-gardirop.aspx?gclid=Cj0KCQiAn8nuBRCzARIsAJcdIfPy5cGIYD6MAkyTV6cGwifJCXkZBLfuzOuj12802W3Ym5TIO0bc0C8aAsAFEALw_wcB
Erciciilayda Ben instagramdan alyansbebe diye bi site var ordan aldım 4 lu set kesinlikle tavsiye ederrim fiyatlarida oldukça uygun ve ürünlerde çok kaliteli
07052019 1figen uyku seti yok malesef ama şöyle söyliyim ben 107 kiloyum şifonyer in üstüne oturup sallamaya çalıştım bana mısın demedi 😂😂
Bsecill 1figen civilden aldım 3 kapılı 2 çekmeceli mdf dolap 2 hafta önce babam kurdu fiyatına göre iyi bir ürün (780tl) çocuk kullanmasa bile daha sonra bi şekilde kullanılacağı kanaatindeyim
Erciciilayda Tugceakkaya medefe gerekli bilgiler yazio zaten sitede ben 4 lu seti aldık kargoda su an
Aminem2020 1figen bende 3 kapakli 2 çekmeceli aldım cnm 450 lira çok kaliteli değil ama 3 4 yıl idare eder oda yapana kadar. Bygolden sayfasından
1figen Aminem2020 bygolden sayfası evet bende gördüm ama daha önce ordan alışveriş yapmadigim.icin tereddüt etmiştim
nergiz_ Aminem2020 hepsi burada da vardı 350 tl 3 kapaklı 2 çekmeceli sunta malzemeden yapılmış 3 4 sene kullanılabilir
1figen 07052019 evet daha çok güven verdi sağlam duruyor açıkçası görüntü olarak bi de sizin tavsiyeleriniz tabi ki 😀😀
nergiz_ Gozdeakan bugün hepsi burada da baktım çok uygun 350 küsürat fiyatları sade beyaz klasik 3 kapaklı