Merviiii 30 haftalık olduk hala bebek arabasına karar veremedik lütfen yardımcı olun hafif kolay katlanan kullanışlı araba tavsiyeleriniz nelerdir
Rabia411 Merviiii daha bugün geldi kraft pop up aldık hem hafif hem katlanması kolay bende arkadaşımda görmüştüm tavsiye ederim
Anka386 Halista merhaba çift yön özelliği yok mu onda 😔😔😔 araba istediğim gibi görünüyor ancak çift yönü yok sanırım.
Sulebrk Halista bende ondan almayı düşünüyorum koruması çok hoşuma gidşyor. Tek başına kolaylıkla çıkabiliyormusun
Mebos https://i.hizliresim.com/YdZ35Z.jpg ben bunu aldım ve kullanışlı hafifliği çok rahat hoşuma gitti kullanışı çok rahat
Halista Anka386 çift yön yok ama hiç ihtiyaç duymadım açıkcası kocaman penceresi var çift yön olmaması sıkıntı yaratmadı doğumdan beridir kullanıyorum
Halista Sulebrk sürümü çok kolay ve rahat çok hafif. Katlanınca çekçek valiz gibi oluyo tavsiye ederim hep tek kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Kızım kucağımdayken açıp kapıyorum tek elimle sürüyorım
minik_kuzu_ Merviiii joi pact YouTube videolarına bakın çift yön yok ama o kadar rahat ve pratik ki anlatamam bu zamana kadar çok araştırdım ve indirime girince aldık