Selam anne adayları burdaki doğum hikayeleri beni cok cesaretledi okurken umarım benim hikayemin de size bir faydası olur 39+3 de geldi oğluşum eşim yoktu doğumda yanımda gerçi halada yok yurt dışında kendisi gelemiyor şimdi ne yazık ki içtiğim kan ilaçlarindan dolayı aşırı kaşınma heryerimde yaralanmalr karnimda kabarcıklar oluştu ben acısına dayanamayarak hastaneye gittim ve doktorum ben il hastanesine sevk verdi bende diğer gün gidecektim yalnızdım doktorum hazırlıklı git artk doğumun başlıyor dedi biri yaninda olsun dedi bende gorumcemle sabahinda gidecektik görümcem aksam yatmadan önce leğene sıcak su koy içine gir ve sabunla ovala kendini dedi bende butun bunları yapıp uyudum doğumum kolaylaşsin diye gece bi ara uyandim lavaboya gittim hep kandi tamam nişan geldi ve tabi saşkındim da nişan geldi hemen doğum olmaz dedim şancı falan birsey yoktu çünkü sonrasında yattım 3 gibi hafif bir ağrıyla uyandim baktim gine kanama pet atmıştı petim kirlenmişti baya bende yanlzdim kaynanam onlar uyuyor diye uyandırmak istemedim mecburen uyudum 4 buçuk oldu ve sancıyla uyandim ama cok hafifti ve bi kalktim kanla beraber su gitti bendem bu sefer cidden korktum kaynanamlara haber vermek icin çıktım odadan onlarda namaza kalkmışlardı uyanıklardı ve söyledim o da görümcem ve eşini aradi hemen hastaneye gitmek icin onlar tabi biraz gec geldiler saat 6 gibi geldiler çıktık yola hastane 1 saat uzakti tabi benim sancilar geliyor ama azar azar sonra hastaneye gittiğimde nst ye aldilar ebeler karnımı gördüler şoka girdiler bu ne hal diye hemen kan falan aldılar açılmama baktılar 3 cm tamam doğumun başlıyor dediler gittigimde doğum yerine bütün hamileler doğum yapanlar bir yerde bi çığlıklar o kadar korktum ki o doğum yapanları catalda olanlari görünce tabi ben nst deyim gezmedikçe sancı giriyor bana nst bitince koridora çıkıp dolandım sancılar sıklaştı ben ara ara nst gidiyorum çocuğun kalp atımları icin tabi ebeler de o sıra gelip altan muayene ediyor sürekli o kadar can acıtıcı ki sonra 3 cm falam derken 4 5 cm geldik tam bugün aksama kadar doğumun olur dediler sonra doktor geldi o da baktı suniye gerek yok vermeyin rahat doğum yapar dedi bende indim sürekli dolaniyorum koridorda acıya dayanmayip yere düşüyorum sürekli teyzem geldi o bir yandan beni tutuyor kaynanam bir yandan dualar ediyorlar ben dayanamiyorim tabi artk hele o nst beni zorluyor sanci geldiğinde dayanamaz oluyordum orda sonra çok şükür 8 santim oldu alın lütfen dayanamıyorum dedim bi ebe geldi cok iyiydi bakti altan tamam sen yardım et bana seni doguracam dedi bu açılmayayla biraz daha ıkın sancın gelince bende her sancı geldiğinde büyük abdest yapar gibi ıkınıyorum kabız da olmuştum afedersiniz çok ebe birsey olmaz onu da yap dedi sonra tamam gel dogurtacaz dedi aldılar beni catala tabi çok susamıştı lütfen biraz su dedim vermediler doğum olcak diye 4 ebe ben ıkınıyorum ikisi üstüme basıyor derken biraz daha ıkın var gücünle dediler ben ıkındım derken çıktı oğlumun kafası son bir ıkınmayla doğumun gerçekleşti ama bebegimin boynunda kordon vardi kordon dolanmamıştı biraz yorgun doğmuş dediler 3525 kilo 50 cm doğdu kordon dollanmasi nedeniyle küveze aldılar bir gece gözlem amaclı cok şükür benimde dikişlerim cok azdi şimdi
geçti bile ağrılarım dikişlerim ayaktayim hatta 3 gün ayaga kalktim neyse ikinci gün çıktık hastaneden herseyden en zoru bana eşimin yanimızda olmamasi doğmamış Çocuğu nu görememesi ama işte bazen şartlar bunu gerektirir onun için doğumunda evde çocuğu agladiginda banyosunu yaptırırken gazını cikartirken bebegi uyuturken esleri yanında olan anneler cok şanslısınız bilesiniz biz 14 günlük olduk bebeğimi ilk zamnlarda aglaya aglaya emzirdim acidan memelerim ucu yoktu heo yara kan oldu ama ben emzirdim herseye ragmen bebegim sarılık olmasin diye cok şükür bebeğim sarılık olmadu ve memelerim yavaş yavaş iyi oluyor cok şükür herşey yavas yavaş yolluna giriyor rabbim tez zamanda bizi babamıza kavuştursun kızlar hamile anneler lütfen dua edin 😊 hepinize hayırlı doğumlar diliyorum umarim en kısa zamanda bebeklerinizi kucaginiza alırsınız 🙏❣