Busragungor Merhaba arkadaşlar bebek için alışveriş listesinde gereksiz bulduğunuz şeyler var mı yada çocuğunuza alıpta aslında hiç gerek yokmuş hiç kullanmadi dediginiz şeyler var mı
Mervezumra Busragungor ben ayakli tulumlari be pjimalar gereksiz geldi cunku hemen buyudukleri icin ayaklari kucul gelmeye basladi simdiki aklim olsa almazdim onun harici baskada gereksiz pek birsey yok hepsi lazim oluyor
Busragungor Bisey sorcam ana dizi ve ana kucağı farkı ne gerek var mı buna poşette aynı işlevi gormuyo mu
Deletedmom0810 Busragungor bence anakucağı vs çok gereksiz puset zaten aynı işlevi görüyor ve daha uzun süre kullanılıyor
Busragungor Deletedmom0810 teşekkür ederim canim bende oyle dusundum evimde küçük zaten koyacak yerim yok
Anka386 Hanımlar şubatta doğumum inşallah sizce elektrikli bi sobaya ihtiyacım olur mu banyo yaptırırken falan. Bireysel doğalgazlı evimiz merkezi değil yani.
Busragungor Anka386 benimde doğumum şubatta canım bence çok sicagada alıştırmamalıyız enn ufak bi soğukta üşütür biraz daha fazla yakarsınız gazi biz öyle yapıcaz
Vera18 Anka386 benimde Aralık sonu bizde onu düşünüyoruz annem alın soğuk olur üşür diyor kararsız kaldım