Rabiahnm HAmileliğimin 4. Ayındayım hala kusuyorum ve canım hiçbişey istemiyor benim gibi olan var mı doktorum üç aydan sonra geçer dedi ama geçmedi yediklerimininde hiçbir faydası olmaycak bebeğim adına üzülüyorum 😞😞
Seline Rabiahnm 6 buçuk aylık olduk hala kusuyorum bulantı ilacıyla geziyorum 9 ay kullanacağım malesef
Deletedmom0810 Rabiahnm ben de öyleyim doktorum 16. Haftada gittiğimde artık normal değil bu bulantıların bitmesi ve kusmaların bitmesi gerekiyordu dedi ve farklı bir ilaç hatta bulantı iğnesi verdi bir de mide sıvısı düzenlemek İçin Nexium yazdı bana şükür bu şekilde düzelmeye başladım 🙏🏻
Rabiahnm Deletedmom0810 bende bu gittiğimde söyleyeceğim doktoruma o da verir belki bulantı hapı böyle olmayacak
Eloweim Bulantı normal kızlar herkeste farklı olur. İlk 3 -4 ay bebek annenin depolarından besleniyor.
Deletedmom0810 Rabiahnm söyle canım çok zor bişey gerçekten insan endişeleniyor da yani düzgün beslenmemiz gerekiyor artık
Seline Rabiahnm prilam dr diye bi ilaç gece yatmadan önce 2 tane alıyorum onun sayesinde rahatım doktorum bu ilacı gönül rahatlığı ile gebelik boyunca kullanabilirsin dedi