• Gebelik
  • 22 haftalik bebek hareketi azalma

Kizlar 22 +2 gunluk hamileyim ikinci gebeligim. Gayet net hareketlerini hissediyorum bebisimin hatta disardan belli oluyo. Ama 2 3 gundur neredeyse yok denecek kadar az hareket ediyo yemek yiyorum tatli yiyorum ama baya bi azaldi kontorlume 20 gun felan var daha normalmi bu haftalarda . Ilk gebeligimi hic hatırlamıyorum 😕

@Zeyzeyn aynı durumdayım 22+1 ve aşırı rahatsızım bu durumdan önceden daha net hissediyordum hatta sert bazen canımı yaktığı bile oluyordu şimdi hissetsem bile güçsüz gibi az az hissediyorum uğraşıyorum yok

bu haftalarda yavaşlayıp tekrar 3 4 güne düzene giriyor canım bebiş kendine yer açmaya çalışıyordur yeri daralmıştır genelde 24 ten sonra düzenli oluyor zaten

Zeyzeyn benimde o haftalarda öyle olmuştu hatta bi gece yarısı tam 2 saat bekledim hareket etmesini en son tatlı yediğimde bi iki tekme attı da rahatladım ama yine de öyle çok hareket etmedi.Ama yine de en garantisi doktoruna sor canım ne olur ne olmaz

Zeyzeyn aynı bende böyle post açtm bende 22+2 yim ve hareketlerinde azalma yaşıyorum 2 gün hiç hissetmedim bu akşam hissettim sadce yarın doktora gdcem

Benimde oyle olmustu yukari ciktikca net gelmedi hareketler diye dusundum sonradan yine hareketlendi elhamdulillah

Zeyzeyn bende de oldı o haftalarda şu an 27 deyim düzene giriyo bir müddet sonra meraklanmayın çok endişeleniyosanız en azından sağlık ocağına gidebilirsiniz

Sagolun kizlar korkuyo insan yinede otururken daha cok kipirdiyo gibi ama yattigim zaman hissetmiyorum bile hic oynamasa daha sıkıntı ama oynuyo da cok gucsuz hareket ediyor bi kac kiside bu haftalarfa normal demisto ama bilemiyorum RABBIM bebislerimizi saglicakla kucagimiza almahi nasip etsin

Zeyzeyn o haftalarda benimde oyleydi 2 gun sert 2 3 gun cok hafifti sonra duzene giriyor zaten cok kafana takılıyorsa saglik ocagina git canim😊

Benımde cok sert şekilde hissediyodum 2 gündür cok sakin senın gibiyim bende canım

Burcu77 bizim saglik ocağında varmi bilemiyorum ama gidicem boyle giderse

Bende 22+5 hamileyim arkadaşlar. İlk gebeliğim o yüzden bayağı tecrübesiz ve kanaması olduğu için korkan bi gebeyim😔 göbek deliğimin altında ufak ufak hareketler hissediyorum bende ama daha yoğun bekliyorum tabi ki 🤭 birde benim 2 gündür rahime saniyelik baskı falan oluyor o ne olabilir sizce🤷‍♀️

Zeyzeyn benimde ikinci gebeligim canım 22+3 Bende evet çok tutarsız hareketleri bu aralar benimde az hareket ediyor

Bgiritli94 demekki genel anlamda azalma oluyo bu haftalarda bebislerimizde cok bizi uzmeden hep hareket etseler. Birde kizlar sizede soyleym bebisinizin her hareket edişinde 1 salavat 1 ihlas suresi okuyun insAllah 😍💙