Kizlar 22 +2 gunluk hamileyim ikinci gebeligim. Gayet net hareketlerini hissediyorum bebisimin hatta disardan belli oluyo. Ama 2 3 gundur neredeyse yok denecek kadar az hareket ediyo yemek yiyorum tatli yiyorum ama baya bi azaldi kontorlume 20 gun felan var daha normalmi bu haftalarda . Ilk gebeligimi hic hatırlamıyorum 😕
22 haftalik bebek hareketi azalma
- Düzenlendi
@Zeyzeyn aynı durumdayım 22+1 ve aşırı rahatsızım bu durumdan önceden daha net hissediyordum hatta sert bazen canımı yaktığı bile oluyordu şimdi hissetsem bile güçsüz gibi az az hissediyorum uğraşıyorum yok
Aynı haftalarda benimde yavaşlamıştı 24 den sonra tekrar hareketleniyor kızlar.
bu haftalarda yavaşlayıp tekrar 3 4 güne düzene giriyor canım bebiş kendine yer açmaya çalışıyordur yeri daralmıştır genelde 24 ten sonra düzenli oluyor zaten
Benimde oyle olmustu yukari ciktikca net gelmedi hareketler diye dusundum sonradan yine hareketlendi elhamdulillah
Zeyzeyn bende de oldı o haftalarda şu an 27 deyim düzene giriyo bir müddet sonra meraklanmayın çok endişeleniyosanız en azından sağlık ocağına gidebilirsiniz
Sagolun kizlar korkuyo insan yinede otururken daha cok kipirdiyo gibi ama yattigim zaman hissetmiyorum bile hic oynamasa daha sıkıntı ama oynuyo da cok gucsuz hareket ediyor bi kac kiside bu haftalarfa normal demisto ama bilemiyorum RABBIM bebislerimizi saglicakla kucagimiza almahi nasip etsin
Benımde cok sert şekilde hissediyodum 2 gündür cok sakin senın gibiyim bende canım
Bende 22+5 hamileyim arkadaşlar. İlk gebeliğim o yüzden bayağı tecrübesiz ve kanaması olduğu için korkan bi gebeyim😔 göbek deliğimin altında ufak ufak hareketler hissediyorum bende ama daha yoğun bekliyorum tabi ki 🤭 birde benim 2 gündür rahime saniyelik baskı falan oluyor o ne olabilir sizce🤷♀️
Zeyzeyn benimde ikinci gebeligim canım 22+3 Bende evet çok tutarsız hareketleri bu aralar benimde az hareket ediyor
Bgiritli94 demekki genel anlamda azalma oluyo bu haftalarda bebislerimizde cok bizi uzmeden hep hareket etseler. Birde kizlar sizede soyleym bebisinizin her hareket edişinde 1 salavat 1 ihlas suresi okuyun insAllah 😍💙
TugceErturk hic bi bilgim yok ama kasiliyo olabilir canim
Zeyzeyn inşallah öyledir ya canım öyleyse korkmama gerek yok yani 🤗🤗
TugceErturk sen yine kontrollerinde soyle kuzum doktoruna 😇