sndsk Eşim gece ise gidiyor 14 haftalık hamileyim asiri derecede korkuyorum korkudan tuvalete dahi kalkamıyorum sürekli okuyorum bildiğim duaları ama geçmiyor bir türlü bebeğe bir zararı olacak diye aklım çıkıyor bisey olur mu 😭 tek istediğim deliksiz korkusuz bi uyku
Deletedmom0810 sndsk tv sürekli açık dursun ışıkları da açık bırak kafanı başka şeylere ver film/ dizi izle zaten korkunu unutursun korkuyu düşündükçe daha çok korkar hatta olmayan şeyler bile görüyormuş gibi hissedersin aman diyim
Deletedmom0065 sndsk korkacsk bişey yok bende öyleyim tekim ama asla düsünmüyorum inanmiyorum o tarz şeylere. Cok sukur biseyde yasamadim hic. Rahat olun
Korkusuz sndsk bende çok korkuyordum eşim işe gittiğinde ama. Televizyonu açık bırakıp yatıyordum şimdi ise hiç eşim evdeymiş yok işe gitmiş hiç farketmiyor iki yavrum var en fazla korksam ortalarına girip yatıyorum 😄allaha sığın hiç birşey olmaz allahın izniyle
Sghslove sndsk hayır canım gebelikte gebelik kabusları görenler, sıçrayıp uyananlar vs oluyor bir şey olmaz o güvende. Sen sakin ol ışıkları açık bırak gece istersen keşke birileri olsaydı 😏
Fatmanurr3446 sndsk ayy canim yaa ben o konu uzerinde cok cektim 39 haftalik gebeyim ama ne yaptiysam faydasi olmadi hormonlardan dolayi oluyor ama benden sana tavsiye kafana hic birseyi takma vede annen baban kardeslerinle daha sık konus guven hissi veriyolar bi nebze rahatliyorsun 🙄Allahim kolaylik versin
Elif_sahra60 sndsk korkma canım aklına kötü birşey getirme bende yalnızım 7. Aydayım halen yalnızım😩doguma doğru annem gelecek.
AysennHE Bol bol Ayetel kürsi oku canım Allah yardımcın olsun sende bebeğinde Allah’a emanetsiniz 🙏bişey olmaz Allah’ın izniyle içinizi ferah tutmaya çalışın🙏
Emin_e sndsk benim eşim de oyle gidiyor, hatta bi ara köyde kaliyorduk, kimsenin olmadigi ıssız bir yerde ev... ben de korktuğumda tv acip karsisina geciyordum, hala uyuyamadigimda oyle yaparim siz de oyle yapin bence kolay uyunuyor
cansu23 Bencede hiç korkma aklına getirme bile korkuyu aç tv yi ışıkları gerekirse öyle uyu. Hiç birşey olmaz allahın izniyle allahın bize emaneti karnımızdakiler hiçbirşeycik olmaz sen içini ferah tut düşünme böyle
Seri111_ Allah yardımcın olsun canım benimde aynı oluyordu suan sanki yanlız değilim gibi davranıyorum.alistim.Seytanin vesvesesi bol bol Ayetel Kürsi oku yatarken TV yi açıp uyu hiç bisey olmaz kendini ona ver izlerken uyuyakalirsin binsure sonra kötü şeyler düşünme
Mrv_ycgl sndsk bende yalnızım canım biri kalsın yanımda diye yirtiniyodum resmen korkudan. Kendi kardeşim bile her zaman gelmek istemedi yani haklı onunda bi düzeni var.. düşündüm başlarim korkmasına ya dedim insanlara muhtaç oluyorum böyle bugün gel şu gün gel kalmaya diye. Allah'a sığınıyorum açıyorum ışığı aciyorum tv yi bazen deliksiz bile uyuyorum sabah namazını kılıp ışığı tvyi kapatip yatıyorum. Aslında kendin daha güzel biliyo musun kendini dinleme firsatin oluyo ama biri olunca muhabbet etmek zorundasin istedigin saatte uzanip şey yapamıyosun. Böyle düşün canım yalnızlık da güzel bazen
prenses_annesii2603 sndsk Benim eşimde gece çalışıyor ilkelerde çok korkuyordum televizyonu açıyorum kafam dağılıyor zaten unutuyom gidiyo sonra uykuya dalıyorum öyle
Hlal sndsk bende aynı senin gibiyim canım lavaboya bile gidemiyorm korkudan,oyuzden eşim babam.gile birakiyo ise gderken
Hlal sndsk birbrbmize yakın olsak kalırdık canm bende aşırı korkularım var lavaboya gitmemek için tutuyorum idrarı bide 😣