milestone Sumeyra0101 özel bir krem kullanmadım ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bio oil kullanıyorum çok kaşıntım olduğunda da niveanin vücut losyonunu sürüyorum 26.haftada hala catlagim yok ilerleyen zamanda da olmaz inşallah kullanmaya devam 😊 bu arada annem teyzelerim hamilelikte harita gibi oldu ona rağmen bende henüz yok
Kbr Sumeyra0101 ben vaselin kullaniyorum lireac kullaniyorum yine de catladim Bir de yetmezmis gibi simdi karnim alerji gbi birsey doktu nasil kasiniyor anlatamam 23 haftaligim
Betulsarda ben sebamed e basladim ama.. genetiklede ilgili deriylede. bol su icmek lazim bayaa bol hatta.. kremlerle onlenir mi bilmiyorum gene de kullaniyorum 1 haftadir 🤔
sibelll Zeytin yağı hindistan cevizi ve kakao yağı karışımı birde lierac krem kullanıyorum 34 deyim kırmızı çatlakların yok şuan ama 2 3 tane mor damar düğümü gibi bişi var anlayamadım çatlakmı varismi
Hlya88 Bnde eczaneye lierac almaya gittim internetten cok arastirdm cok methettiler Eczaneci bana vaselin kullan bol bol da su ic catlayacagi varsa hersekilde catlar dedi ve o da bi cok kadin dogum dr.larindan duymus vaselini, bnde vaselin aldm ciktim 😃
Ceyceycey Bende zeytinyağı falan kullandım ama çatlağım çok oldu ve acayıp kaşıntım var kaşınmaktan kanlıcam nerdeyse dr tahlıl yaptırdı bişi çıkmadı ama çok kasınıom ilaçta vermedı napacagımı bilemiyorum 😔 37+4 teyim
Fatosruzgar Bende Lierac kullaniyorum qksamlari sabahlarida bio oil yada saf hindistan cevizi yagi, susam yagi , kakao yagi hepsinden biraz biraz suruyorum yada hergun sabah baska birini.
milestone Sumeyra0101 karnım büyüdükçe kaşıntı oluyor bende ama çatlak oluşmadı hiç zamanında nemlendirdigim için olmuyor galiba cilt kuru olunca birde büyüme eklenince çatlak oluşuyor sanırım
Hlya88 Suheda dun aldm daha baslamadim cnku ikinci hamileligim pek dikkat etmiyorm acikcasi cnku ilkinde cok dikkat ettm yaglar sürdüm yinede catladm ozamanki doktorum nisantasinda cok luks bi doktordu o bile tatli badem yagi al catlayacagi varsa catlar kremlere bosa para verme demisti ama yaglada catladi bnm... o yuzden bu sefer vazelin deneyecegim yag kullanmak istemiyorm kiyafetleri felan mahfediyi
Ebru91 Oglumda iyi para verip bir krem almıştım ama yine catladim yine catladim kremlerle değil ya vücuda göre değişiyor su an ikinci hamileligim ve krem kullanmiyorm maşallah henüz catlagim fln yok eskiler yetiyor 🙊😄 ama kakao yağı çok iyi diye duydum