Arkadaşlar merhaba 35+5 haftalık hamileyim. Çarşamba günü sağ yanım çok kötü ağrıdı duramadım artık doktora gittim. Ultrasonla böbreklerime baktılar sağ böbreğimde enfeksiyon çıktı aynı şekilde kanda ve idrarda da. 2 gün falan hastanede yattım. Serumlarla ağrı kesicilerle toparladım biraz kendimi. Çocukta bir sorun olmaz dedi doktorum kaç gündür ağrılardan ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor. Kalçadan hergün günde 2 kere antibiyotik tedavisi gördüm. Bügün kontrolüm vardı doktor kan testime baktı kanda ki değerlerim normale dönmeye başlamış. İğneyi günde 1 kereye düşürdü sonra haplara devam edicez dedi. Bugün ultrasonla bebeğe baktı ve çocupun kafası çok aşağıda dedi her an doğum başlayabilir haberin olsun dedi. Ama ben korkuırum bu şekilde nasıl doğum yapıcam...doktorum bir sorun olmicağını söyledi. Bebekte sıkıntı yok den böbreğini düşün kaybedersin Allah korusun dedi. Ama yinede korkuyorum çocuk için. Doktor bebeği ultrasonda 1 hafta önde gördü bide. Çok fazla endişeleniyorum napmalıyım sizce...😒