Rahime4153 Edaibo 32+2 bende bugün yıkadım çamaşırlıkda yer kalmadığı için bir kısmını yıkayabildim tabiki iki üç gün sürer galiba kurutup hepsini yıkamak 🥰 rabbim sağlımla kavuştursun inşallh hepimizi yavrularımıza🙋🏼♀️
Edaibo Sehnazzzzz_25 henüz Doğum için gün vermedi hatta Doğumla ilgili hiç konuşmadık tahmini 9 Ocak deniyo ama hayırlısı bakalım Allahım sizede sağsalim kavuşmayı nasip etsin bekleyen herkese ☺️👍
Pinarars Bende bugün yıkadım. Yarın da bir güzel ütüsünü yapıcam. Hurçlayıp kaldırcam. Hazır olsun her şey🌺
Edaibo Pinarars aynen bende yarın ütülicem elimde yıkadığım için kuruması biraz zaman alcak Allah sizede giydirmeyi nasip etsin 🤲☺️
Edaibo Rahime4153 amin inşallah tabi vakit alır benimkiler sığdı yeterince aldım fazla abartmadım Rabbim sizede sağlıkla giydirmeyi nasip etsin çok heyecanlı oluyo dimi ya ☺️🤭😍🤲
Aslgly Edaibo bende yıkıcam kenara kaldıracam yakın zamanda ama o kadar güzel şeyler aldıkki korkuyorum yanlış yıkayıp zarar vermekten 😂❤️
Aslgly Edaibo elde neyle yıkadınız. Ben deterjan almıştım makinede yıkıcam diye ama emin de olamadım 🙈
Edaibo Aslgly uni baby deterjanla yıkadım makine için ama elde de bi sorun olmaz diye düşündüm bir kere deterjanlayıp 4 kere duruladım iyi oldu yani ☺️