Burcu00 Duuyguum ben 33 haftamdan beri hergün 7 8 tane yiyordum bazen 12 13 buluyordu 38 haftalığım ne açılma ne sancı hiç bir şey yok bende hiçbir işe yaramadı
Rbs111 Duuyguum canım buraya biri yazmıştı kaynatıp içtim ertesi gün Doğum yaptım diye. Bende 1 kez denedim olmadı bişi. Gümde bi kaç tane hurma yiyorum ama
Esraygtf Duuyguum bir kaç gün tüketmiştim aşırıya kaçmadan. Göğüslerimden süt daha fazla gelmeye baslamıstı 😂
melolevo Geçen gün nerede izlediğimi hatırlamıyorum ama hurmanın hamilelik ve emzirme sürecinde mucizevi bir yiyecek olduğu söyleniyordu. hatta bugün almayı planlıyordum ama zamanım yetmedi 🤦🏻♀️
Duuyguum melolevo bende bugğn aldım yedi tane yedim üç demiştim ama yedi oldu çok lezzetli çünkü dayanamadım
Hurit Haftamdayim başladım bakalım hurma yemeye işe yarayacak mı 😊 ahududu yaprağı cayida işe yarar diyolar onuda aldım .İnşallah işe yarar .Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin .Tek avazda doguralim insalllahhhhhhh.Sen kaç haftaliksin
Duuyguum Hurit 36+4 üm bende canm dr una sordun mu peki ahududunu falan hurmayı kaç tane nasıl tüketiyorsun
Rbs111 Duuyguum içilecek gibi değil ki yarım bardak zor içtim. Tadı kötü yazmışlar hep .ne kadar kötü olabilir ki içerim dedim Gerçekten de kötüymüş😂
DuyguErdem Hamileligin son haftalarında gunde 7 8 tane yersen dogum hizli ve kolay oluyomus emzirirken süte faydası oldugunu duydum bende deneyecegim hatta bi hadistede geçiyo dogumdan sonra hurma yememinin yararını