Beyzanur123 Kızlar biz 19+1 olduk ama göbeğim hiç büyümüyor. Birde bazen göbeğim olduğundan daha küçük oluyor sizce neden ?
Beyzanur123 Rbs111 yaa ben nedense sürekli kendi gobegimi takip ediyorum ayna ya bakıyorum oturduğu yerde sürekli gobegime bakıyorum. İlk gebeligim telaş işte
Beyzanur123 ays_ays ben çok tedirgin oluyor um canım aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum aslında ama Allahım korusun 😕
Izzet Beyzanur123 kontrollerde gelisiminde sorun yoksa korkma bnm kayinvalidemde korkuyodu buyumuyo cocuk kucuk kaldi diye kilosunu fln kndi ogrendi rahatladi😂
Yrnkrm Beyzanur123 korkma ilk hamilelikse o kadar büyümez zaten ve bigün büyük küçük olması gazdan olabilir bigün şiş olursun ertesi gün şişin iner
ays_ays Beyzanur123 yo yoo doktor kontrollerinde git Bi durum olursa onlar söyler zaten onun haricinde böyle düşünme Bi anda çıkıyor göbek benm 4 haftadır var işte ANnemler Bi hafta görmedi noldu Bi anda dediler sen düşü n 🙂😊
Beyzanur123 Izzet çok şükür Rabbim e canım doktor bir sıkıntı yok dedi geçen hafta kontrole gittim ama yine de ben ne zaman büyüyecek ne zaman hissedicem diyorum
Rbs111 Beyzanur123 postlarıma bakarsan görürsün canım bende çok isyan ettim ama bebeğin kilosu iyi tamamen yapı ile alakalı
Beyzanur123 Yrnkrm valla bazen bakıyorum canım Karnım biraz belli bazen bakıyorum inmiş buda beni korkutuyor