Emineasil1 Merhabalar istanbul anadolu yakasinda devlet hastanelerinde detayli ultrason icin sıra bulamiyorum önerebileceğiniz uygun fiyatli özel hastane var mı?
canimoglum53 Emineasil1 üsküdar anadolu hastahanesinde yaptirdim 265tl. Cok memnun kaldim gayet detayli bakildi. Onun haricinde pendikte var birde ucuz,yine bu civarlar 250den basliyor cok arastirdim bende
Ilknur_degrrli1 Emineasil1 ah canım bende ay başında gidicem okadar arastiriorum ki devlet dolu malesef heryer 250 tl den başlıyor biz özel hastane hisara gidiyoruz çamlıca da bizim özel sigortamız var normalde 600 ama bize 350 tabi fiyat bize gene yüksek ama.napalim olucak artk
Gigi89 Emineasil1 pendik radyolog dr halil mesut yeni yaptırdım. İnstagram sayfasıda var çok memnun kaldım. Bi saat detaylıca baktı. Benide bilgilendirdi. Tavsiye ederim
[silindi] Emineasil1 detaylı için ayrı randevu mu alınıyor ben perinatoloji diye randevu aldım ümraniye devletten 15 gün sonraya bulmuştum arada çıkıyor yine de takip edin isterseniz
Emineasil1 [silindi] mhrs den almaya calistim periantoloji icin fakat direkt randevu verilmiyor diye uyari çıkıyor yine de sagolun cok tesekkur ederim
Elif1685 Emineasil1 ben daha gitmedim ama bir tane dr gözüküyor radyoloji de uzman dr Rabia gassemia Parvin olarak gözüküyor
Elif1685 Emineasil1 çamlıca görüntüleme merkezi var santralde 280tl bileğiniz olsun ben değiştirip buradan randevu aldım yakın olduğu için