Ask_H Melismerve 11+4 de kız demişti 15+4 dede kız dedi bakalım detaylı ultrasonda değişedebilir dediler
Asaltntyr Melismerve ikili taramada göstermedi 15.haftada erkek gibi dedi. 18.hafta yine gideceğiz umarım artık kesinleşir 😅
zelis63 Melismerve 11 de yanlış tahminde bulundu doktor hala çok küçüktü 13. Haftada öğrendim oğluşum gelcek 🤗
tlyy Yenianneadayi2208 bu ikili testte sadece kan alınmıyor mu ? Başka bir işlem yapılıyor mu ki ? Doktorum bana sadece kan testi yaptırdı bi kaç yerde denk geldim bu tarz konuşmalar geçiyor
Yenianneadayi2208 tlyy ultrasonla bebeğin ense kalınlığına bakılıyor kafadan popoya boyu ölçülüyor elleri kolları ayaklarına baktı doktorum bi de kan..
tlyy Asya2020 aynen Bende öyle biliyorum ama çoğu yerde denk geldim cinsiyetide ikili teste öğrendiklerini
Ozl3434 Asya2020 önce ultrason da ense kalınlığı ölçümü yapılıyor sonra kan veriliyor kan ve ölçüm eşit çıkması gerekiyor ve kanda zeka geriliği ölçümü yapılıyor canım
Yenianneadayi2208 Asya2020 ikili testte asıl amaç ultrasonla bebeğin ense kalınlığının ölçülmesidir hanımlar.3mm in altında çıkması gerekir.baştsn popoya boy ölçümü yapılıyor.Sonra da kan veriyorsun zaten.
Zynpaltnds Asya2020 ikili testte sadece kan değil farklı bi ultrasonla bebegin ense kalınlığına bakılıyor zaten ikili testin amacı o
kartanesi26 Ikili testte belli.olmuyor.ki cinsiyet 16+6 haftalığım hala ogrenemedim cinsiyet devlete gidiyorum tahminde bile bulunmadi maalesef :)
Yenianneadayi2208 kartanesi26 devlet hastanelerinde yüzüne bakmıyorlar ki insanın cinsiyetini söylesinler 😁 cinsiyeti erken öğrenmek için doğru özele 👍🏼
Yenianneadayi2208 tlyy ikili testte sadece kn alınmaz, yanlışınız var.Başk testle karıştırıyor olmayın 🙄
anne543769 Melismerve bende heyecanla bekliyorum canımm yaa 13+2yiz ama henüz göstermedi bebişim kendini 😊heyecanla beklemedeyizz🎉