Selammm kizzlarrrrr artik bende dogum hikayemi yazabilirim sukurler olsun. Surekli Happymom da vakit gecirip bilgi edindigim cok guzel seyler oldu 2. Anneligim olcak olmasina ragmen herkese tesekkur ederim. Gelelim bizim hikayemize oglumu ogrendigim ilk andan itibaren korkuyordum 2 evladimada yetebilirmiyim diye sonrasinda bunlari fazla dusunmeme kalmadan muthis bulantilar evimin kokmasi vs derken eziyet gbi gunlerdi sukur 18 haftada bitti. Tabiki ilk oglumda ki gibi guzel rahat bi hamileligim olmadi agrilar sancilar derken 33 haftaya geldik ve o haftada bebegimin asagiya fazlaca baski yapip rahim agzini yumusatmasi kasilmalariminda ultrasonda bile belli olmasi sebebiyle ciger gelistirici 2 diz uygulandi 1 gun arayla cunku erken gelme riskimizin oldugu ortaya cikti doktorumuz yat dinlen lavabo disinda kalkma dedi ama oglum varken tabikide oyle birsey yapamazdim ama evden disarida cikmadim birsey olmadikca 36 da gene sancilardan muayene oldum 1 parmak aciklik oldgunu ogrendik neyseki son kontrollerim oldugunu biliyorduk cunku normal dogum yapmak istemiyordum ilk oglumda normal dogum yaptim ve iyi bir etki birakmadi bende ve ben 4 ay duzelememistim o yuzden sezeryan olmak istiyordum en bastan neyse 37 de kontrolum vardi ve benm hafif agrim vardi ara ara kontrolde doktrom agrilarim oldgu icin alttan muayene etmek istedi kabul ettim bide ne soylesin 3 cm aciklik bende o ara sanci falan da yok hic nasil olmus 3 cm derken sezeryan olmak istedigim icin doktorum artik yapabilecegini soylemesi uzerine 15 i yani cuma aksami 23 e randevulastik dedigimiz saatte ordaydik hazirladilar beni odamiza gectik cok gecmeden aldilar ameliyathaneye ordada bi hazirlik sureci oldu basima biri geldi soru sormaya basladi 😂 biliyordum ki uyutucaklar damardan tuaf kokulu narkozu verdiler zaten tipi bi tuaf siringanin kokusundanda anlamistim zaten adam hala soru soruyor ben dua ediyorum derken duanin neresinde kaldigimi bile hatirlamiyorum saniyeler icinde gitmisim 😁 esim gorevlilere telefonunu vermis bebegim dogunca cekmisler hep masadayken ben neyse ayilmaya basladigimda ameliyathanede cikiyormusum odamda da tam uyandim muthis bir aci hissettim size suslu sekilde diyemeyecegm yok mok falan diye ilk basta o aciyi hissediyorsunuz baya ama 1 saat yada 1 saate kalmadan hafifliyor zaten agrici kesiciler hep yapilmis oluyor uyandim bebegimi getirdiler cennetimi Allahim yok boyle guzel duygu Rabbim isteyene nasip etsn 2. Defa tatmama ragmen ilk gibi sezeryani tercih ettigim icin hic pisman degilim olmadim da normal dogumda gunlerce ayaga kalkamamis olmam bi yana sezeryanda 6 saat sonra ilk yurumeyi atlattiktan snra dogru duzgun yatmadan haraket halinde olmam bi yana iyiki olmus size tavsiyem normal hic yapmadiysaniz yapin mutlaka sorununuz yoksa ama ben gbi normalden boyunuzun olcusunu aldiysaniz sezeryan konusuldugu gibi kotu degil ben her ikisini yasamis olarak cok mutluyum. Rabbim istryen bekleyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah kusura bakmayin uzun oldu hakkinizi helal edin sorulariniz varsa seve seve cevaplarim miss kokulum 3 gunluk oldu bile bu arada