Gamzeliim38 Cahidcahide Evet canım gerçekten çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 🙏 Sende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde al insAllah kucağına Zor olacak ama sonu güzel merak etme canım benim 🙏❤️
Gamzeliim38 Hacer_ikiz_gebe Doğar doğmaz mama verdiklerinde solunumda sıkıntı olmuş beslendikten sonra yorulmuş Morarma olmuş dudaklarinda Bir cihaz var ona bagli duruyorlardı yanımda ordan gozukuyordu solunumun düştüğü canım Sonra küvöze aldıklarında öyle dediler canım
Gamzeliim38 Deletedmom0190 amiin kuzum insAllah çok sağol 🙏 Haftalar geçmiyor ama 30. Dan sonrası su gibi akıp geçiyor merak etme Benimde karnıma karnın hiç ikiz gibi durmuyor bebekler küçük mü ne diyip durmuslardi halbuki karnim kocamandı İnsanları memnun edemezsin hiç bir şekilde canım takma kafana Hayırla sağlıkla al bebislerini kucağına insAllah 🙏
Gamzeliim38 ikizannesi2 Canım çok normal artık benim o ağrılarım 22. Haftada başlamıştı Bayada uzun sürüyordu magnezyum takviyesi aldığımda hafifliyordu İkiz olduğu için ağrılar daha erken ortaya çıkıyor canım
ikizannesi2 Gamzeliim38 Haklisin canım çok da endişe etmemek lazım ciddi birşey olmadığı sürece. çünkü sürekli korku stres daha zararlı bizim için. Dün gün boyu kemik ağrılarım vardı. sırtım kalçam bacaklarım sanki dayak yemiş gibiydim. Bugün daha iyiyim şükürler olsun.
Gamzeliim38 ikizannesi2 Vitamin kulan canım Kan değerlerine baktir sık sık Benim kan deverlerim düşmüş aynı agrilarim oluyor son zamanlar baş dönmelerim cogalmisti Kanım 14 ten 9 a düşmüş meğer doğuma mecbur bu degerle girdim daha da düştü İkiz bebek olunca bütün vitamin depolarimizi bosaltiyorlar Dr una söyle canım
Irmakecrin Allah anali babali saglikli ömürler nasip etsin bende 4gun once sezeryan dogum yaptim bas agrim falan yok fakat midem cok bulaniyor tuvalete 1kere cikabildim anca ne yapmam lazim acaba
Gamzeliim38 Irmakecrin Bol bol su iç canım idrarla gidiyor bütün yan etkiler Tuvalet içinde beni incir rahatlamıştı suyuda bol içersen faydası olur insAllah ikinmamaya çalış dikislere zarar gelmesin
Gamzeliim38 Mervesss12 saglikla hayırla alın insAllah kucağınıza 🙏 Korku hep oluyor malesef ama doğum o kadarda korkulacak bişe değilmiş canım merak etme Bebislerini kucağına aldığında herşeyi unutacaksın emin ol 👍😍
Gamzeliim38 mrvakf50 Evet canım 36. Haftada planlı sezaryenle doğum yaptım Kişiden kişiye bağlı dogumun ne zaman olacağı Dikkatli olmak gerekiyor biraz daha
Gamzeliim38 Mesa33 amiin canım insAllah çok sağol Kalp atışından itibaren 6 binlik sabah akşam oksapar kullandım doğumdan 1 gün önce bıraktım Aspirinide sanırım 32. Yada 33 te bıraktım canım Sıkıntı olmadı çok şükür
Mesa33 Gamzeliim38 günde iki defa 6000 binlik. Çok yüksek dozda vermiş sana doktor. Hangi geninde pıhtılaşma vardı
Gamzeliim38 esrakahveci Mesajına geç yazabildim bebislerle uğraşmaktan kusura bakma canım Bende öyle sıkıntı olmadı Sadece idrarımı yaparken iç dikişler çok açıyordu oda geçti Dr a sorduğumda normal demişti Akıntı falan var mi dikiş yerinde Dr una söyke mutlaka enfeksiyon olmuş olabilir belki
Gamzeliim38 Mesa33 Hangi gende oldugunu bilmiyorum canım Ama hiç sıkıntı olmadı bnde iki tane kullanmama rağmen kanama falanda olmadı Doğumdan bir gün önce bıraktım sadece Zaten bu iğnelerin etkisi 12 saatmis