Mervoop Kızlar nasıl gidiyor hamişlik oda hazırladınızmı hazırlık durumu nasıl ? kaçıncı haftada çanta hazırlayacaksınız
Ozgeeyldz1 Beşik ve dolap aldık ama henüz gelmedi, onlar gelince kıyafetlerini yıkayıp 30. Haftamda da hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum 😊
Mervoop Ozgeeyldz1 beşik aldım bende dolap almadım aralık sonu gibi odayı hazırlamayı düşünüyorum bakalım basip kaç haftalıksınız ?
Ozgeeyldz1 Mervoop 26+5iz ama ultrasonda 6 gün önde görünüyor doğumda kışa denk geldiği için sona bırakmak istemiyorum herşeyimiz hazır olsun gelmesini bekleyelim istiyorum ama nasip tabi 😊
MucizemiBekliyorum Hamileligim oldugu icin biraz hazirlikliyim aslinda :) kiyafet besik vs.. bunlar da skinti yok cantasini hazirlamaya daha kafadan 2 ay var ☺️
NERDOGDU Haftada eşim izne çıkıcak. O zaman eşimle birlikte bütün eşyalarını yıkayıp ütüleyip öyle hazırlamayı düşünüyorum. 🙂
Mervoop NERDOGDU ay kızlar az kaldı çok heyecanlı bende aralık sonunda dolabımı perdemi eşyaları yukamaktı ütülemekti aralık ortası yada sonu gibi yapmayı düşünüyorum