ballicoreklerim elvann1993 vala suan 42 bedenim orta boylar 42 bedene kadar ben büyük aldım bol olsun sıkmasın daha iyi eger cok kilon yoksa orta alabilirsin
defne55 elvann1993 77 kilo ile doğuma gittim öyle çok da göbeğim kalmadı minyon tipli biriyim ama büyük boy aldım ne sıktı ne gevşek geldi tam oldu canm
gurcem hunilimom defne55 kızlar bıse sorcam bu depend tek mı gıyılıyor yoksa ustune ped falanmı koyuluyor hıc bılmıyorumda
hunilimom elvann1993 100 kilo ile doğuma gittim büyük beden aldım bi beden büyük olsa daha iyi olurdu sıkma vs yapmadı ama olsa iyi olurdu normal doğum yaptım kanamam 3 gün sürdü 1 paket yetti bana
Beyzanurlina elvann1993 58 le hamıle kaldım 72 kiloyum büyük boy oldum kuzum 2 paket 9 lu 18 adet var toplamda denemedım ama olur yani sıkmasında 🙈
Daphne Ben orta boy almıştım. Daha kullanmadım ama küçük duruyor. En iyisi büyük boy almak. Aldığımı kullanabilirim umarım.
Nevo elvann1993 büyük boy almıştım sezeryan doğum yaptım 2 paket kullandım doktorum fazla kullanma enfeksiyon oluşmasın dedi çok memnun kalmıştım kanamam yoğun olmuştu
birtutammutluluk 😖 büyük boy demiş herkes, ben orta aldım 42 beden yazıyordu. 36hafta 66 kiloyum. Çokta göbeğim büyük değil inşallah olur 😖😖😖
pyymamm birtutammutluluk bende dün indirimde görünce aldım 42 bedene kadar orta boy diyo ben zaten 67 kiloyum 38 bedenim o yuzden orta aldım yanlıs mı yaptım acaba herkes buyuk alın demiş ama
birtutammutluluk pyymamm bedeninden dolayı bende olur diye düşünmüştüm ama herkes büyük boy demiş tereddütte kaldım o yüzden. İnternetten almıştım bide 🤷🏼♀️😖