poyrazkayraninnannesi Linabebek Aydın da Adnan Menderes Üniversitesinde doğumum olacak nasipse.. son 10 gün heyecan korku karmakarışık duygularım
Linabebek poyrazkayraninnannesi korkma cnm herşeyi hayırlısı inşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucağına güzel günlerin yakın en mutlu sana darısı bizlere inşallah 😘💕
Erenimo Gamzekacanlar banada bugün ozelde 2.100gr.dedi.10 gün önde dedi Dr. 30+6yim.30+2de devletteki ölçümde1.640gr.dedi.hangisi doğru, bu kadar kısa sürede hızlı kilo alır mı bilemedim. Ozeldeki böyle giderse tahmini. 3.600,3.700 doğar dedi.
Gamzekacanlar Erenimo arada 460 grm var hangisi dogru söylüyor acbaa özelde ki doktor 3700 az demiş 4 kiloyu geçer 😅😅 benim doktorum sürekli senin bebiş 4 kilo dogar diyor aramızda 2 gün var maşallah bebişine özelde kinin dedigi dogruysa gününden fazla gidiyor ☺️
Demet-budak Fatmaahuseyin ben 19. Haftada hissetmeye basladim canim masallah cok hareketli bir bebek dedi doktorum genelde sesli ortamlarda daha cok tekmeliyor. Ama ilk zamanlar sessiz biyerde uzanıyordum süt iciyordum veya çikolata yiyordum öyle uzaniyordum o sekilde hissetmeye basladim. Karnina odaklan sende goruceksin😊