Deletedmom00260 Park beşikte karar verdik, ama yatak konusunda hiçbir fikrim yok. Park beşik kullanan anneler hangi marka yatak tercih ettiniz? Kaliteli olsun istiyorum bebeğimin rahat uyuması için.
Elif_t Deletedmom00260 Bebek için en sağlıklısı pamuk diyorlar. Park beşik için e bebekten yataşın pamuk yatağını aldık 200 tl idi.
nghn87 Çoğu park yatak yatağı 5cm yükseklikte açıkçası az geldi bana incecik şilte atar gibi olmasın diye maxi cosi 10cm yükseklikteki yatağından aldım ben https://www.trendyol.com/maxi-cosi/70x120-cm-cotton-thermo-oyun-parki-yatagi-termo-sepet-besik-yatagi-p-7077625
nghn87 Deletedmom00260 Park yatak geçen hafta geldi yatağıda bugün sipariş verdim henüz deneme şansım olmadı yani canım.Acelen yoksa 3-5gün bekle ben deniyim sana bilgi vereyim
Esmeler Kraft ve yataşın viscon yatağını tercih ettik biz. 5 cm kalınlığında ama yatağın içine koyunca sorun olmadı.
nghn87 Deletedmom00260 yatak geldi park yatağın her iki katınada sorunsuz potsuz eksiksiz uydu bilgin olsun canım