Ebru_erutku34 20 haftalık gebeyim nisan 6 gibi dogum gözüküyor hesaplamalara göre ama istanbulda hangi devlet yada özelde doğum yapabilirim bilgi verebilrmissinz yada önerebilceginiz doktor var mı istanbul avrupa yakası
Merryy Ebru_erutku34 Türkiye hastanesi Özgür Çetiner çok memnunum kendisinden çok güler yüzlü ilgili bi doktor tavsiye ederim ☺️
Tontiasya Canım merhaba ben levent hastanesi Şebnem ışıkta yapıcam harika bir kadın doğumcu 👍🏻Bu arada özel hastane yakınmısın bilmiyorum söylemek istedim
Grhn Ebru_erutku34 muayene ücreti sigortalı 100 tl sezrryan doğum sanırm 3000 tl idi ama emin değilim normalide tam bilmiyorm
Tontiasya Sum50 Normal doğum 2.750 tl sezeryan 3.750 tl spinal ve epidural anastezilere ekstra fark alınıyormuş.Yılbaşında fiyatlar tekrar güncellenicekmiş yani biraz daha artıcak dedi muhasebeci
Haticemre21 Grhn ay benden once 🤔 doğrun hikayenizi bekliyorum 😍 normal mi düşünüyorsunuz benmde 4 mart gibi hayırlısıyla
Grhn Haticemre21 benım şubatın ilk haftası ama doğum şekline karar veeremedım korkmasam normal düşünüyorm 😁
Haticemre21 Grhn valla 1 ay oldu rahat muhasebeden kagit veriyorlar hepsi detayli yazıyor oda fiyati vs de