Mrvdmrbs Arden_mom amin inşAllah Allahım razı olsun 🤲🏻 sen istiyorsan sana da versin eğer varsa da Allahım bağışlasın🤲🏻
ekin4 Arden_mom anlıyorum seni ben geceleri bile yatamıyordum günler geçmiyor inşaallah beklemenizin sonucunu alırsınız insaalah rabbim hediyesini hepinize yollasın dua etmekten başka elimden bişey gelmez🤲
Arden_mom ekin4 Saol canım benim Dua etmen yeter allah razı olsun. inşallaah bu ay hayırlı haberler alırız 🤲
Arden_mom ekin4 umudumu kaybetmişken umut oldun tekrar inşallah güzel haberler veririz benim bi Kaç güne belli olur zaten.😊🙋🏻♀️
ekin4 Arden_mom insaalah dualarım sizinle kizlar🤲keşke birbirimizi göre bilsek arkadaş olsak dertlessek
ekin4 Bide kızlar unutmadan her sabah internet varsa evinizde meryem süresini açın çok iyi meryem süresi bebek için bi dua açın dua söylesin sizde o sıra işlerinizi yapın yeterki size sesi gelsin
ekin4 Tgcycl canım ozaman adetin 5inci günü klomen kullan ve istiyorsan ovulasyon testi al bari bu ay boşa geçmesin umudun olsun
Tgcycl ekin4 bu ikinci ay olcak bakalim ama umutlarımin tükendiğini hissediyorum hep içimden diyorum acaba acabaaa. Yerleşme kanaması mi acaba beta hcg 0 ama geç döllenme mi al sonuç 💃😞