Dilaraatac Kızlar gerçekten yıldım artık bu tekrarlayan enfeksiyondan.Günde 2kez iç çamaşırı değiştiriyorum her 2–3haftada bir fitil ve monurol yer yer antibiyotik de kullanıyorum.Önerilerinize açığım napayım ne edeyimde bitsin şu enfeksiyon ?
Deletedmom0026 Dilaraatac bana trovogen krem vermisti ve ben mantar olacagmi hissettgmde surdum olmayim diye bikere cok kotu oldum yerimde oturwmiyordum
Deletedmom0031 Dilaraatac bünye zayıfolabilir mi çok sık bu enfeksiyona yakalandığınız için onu düşündüm, beslenmeniz nasıl acaba
Dilaraatac tiniminianne bol su ve C vitamini dedi drum şimdi geliyorum yine valla iyice canım sıkılıyo artık
Dilaraatac Deletedmom0026 cleoxin mi ne jel fitil neler neler kullandım azosilin antibiyotik bitmiyo allah bitmiyo
Tugbaztrk Dilaraatac bugun doktorumla konustum bende verdiği fitil ilaç krem dün bitti. Bugun şikayetim geri basladı🤦🏼♀️ Burda soylenenleri okuyup bugun sirkeli suya basladım bide onu denicem. Geçer umarım
Handekiraz2302 Her tuvaletinizi yaptıktan sonra sirkeli suyla taharet yapın bende de vardı o sekılde kurtuldum çok şükür 🙏
Handekiraz2302 Dilaraatac bir şişenin yarısına kadar elma sirkesi koy gerisine su koy karıştır ve pamukla yap canım ayrıca her yapmadan önce karıştır da yap şişeyi salla yani alta çökmesin sirke 🥰
Dilaraatac Denizinannesi1 doktoruna alttan bakmasını söyle o halde canım muayeneyle anlaşılıyor.ciddi birşey bu ihmale gelmez.az önce drum sancıyla birlikte erken doğumu tetikler dedi 😏
Gulcezeren Travazol kullanmayı deneseniz 1 günde sorun ortadan kalkıcaktır doktorlarınız hiç mi önermiyor anlamıyorum ki fitil ve jeller bi işe yaramıyo arkadaşlar çünkü onlar mantar ilacı değil bi faydası olmaz aynı şekilde sirkeli suda öyle
Dilaraatac Gulcezeren haklısın ya doktorum canımı sıkıyo benim artık ya anla işte Yaptığın tedavilerin bi işe yaramıyo Değiştir stili artık
tiniminianne Gulcezeren Kullanıyorum geçiyor ama onuda 5 günden fazla kullanmayın diyorlar tekrarlıyor o yüzden
Dilaraatac Denizinannesi1 😌😌 ozaman doğumu etkileyecek bişey olmaz canım ama sen yine kontrol ettir benim enfeksiyonum kana da geçmiş