Merhaba arkadaşlar bu yazıyı sizlere yardımcı olması için yazıyorum
7 haftalık hamileyken kahverengi lekelenmelerim başladı bir sürü doktora göründüm prefestoron verdiler iğne yaptılar içerde kesenin çevresinde ufak kanama alanı var dediler lekelenmelerim hiç kesilmedi sağ bacağım kalçadan hep ağrı giriyordu öyle ki yürümekte zorlanıyordum 12+1 günlükken hafif hafif Gaz sancısı gibi sancıları başladı ve ben Gaz sancısı zannedip soda içtim afedersiniz Gaz çıkarmaya çalıştım anlayamadım ne olduğunu ertesi gün 12+2 günlükken de o şekilde devam etti geceyi hep tuvalette geçirdim hep idrara sıkışmış gibiydi ama ağrı yoktu sabahı zor ettim sabah bir baktım kanamam var kırmızı yola çıktık doktor için arabadayken sancılarım başladı dayanılacak gibi değildi doktora ulaştık heryerim kan lı bir şekilde bebeğe baktılar yaşıyor bebeğin dediler düşük önleyici iğnemi yaptılar ama ben duramıyorum sancıdan derken doktora kızdım ağrılarım kesilmediği için Benimle de ilgilenmediği için Başka hastaneye gitmeye karar verdik yol çıktık yolda sancıdan artık ıkınmaya başladım duramıyordum yerimde derlen bi rahatlama hissettim suyum patladı ve birşeyin aşağı doğru indiğini farkettim sancılarım hemen geçti hastaneye ulaşmıştık doktor bebeği ultrosonda göremediği için Çatala çıkardı vajinanın ağzında kalmış bebeğimi Çatala çıkınca direk düştü 10 dk sonra da eşi geldi bebeğimin 12 haftalık tı bi küçük patlıcan boyundaydı herşeyi heryeri gelişmiş ti ne bebekte ne bende bi sıkıntı bulunamadı bacak kalça ağrısı kahverengi lekelenme ve en sonunda da gaz sancısı gibi giren hafif hafif ağrılar bebeğimi benden ayırdı gaz sancısı sanmayıp belki doktora gitseydim böyle olmayacaktı umarım size bir ışık olur benim hikayem