Meloss12 tubizm suan 39+5 im ben 38 haftada cati muanesi oldum, yani normal düşünenler için mecbur olmak zorundasınız uygun olup olmadığına bakıyor dr, korkulacak bisede yok inanın bir dk bile sürmedi
GAkdag Bende bugun oldum cati muaynesei 37+3. O kadar kisa surdu ki, esim doktorun ofisinde bekliyordu yapilmadi sanmis. Toplami 15 20 saniye surmustur, hafiften aci oldu ama oyle abartilacak birsey degil kesinlikle.
Kuzeyzeynep tubizm ben 37. Haftamda oldum canım hiç abartıldığı gibi bişey diil 10 sn sürdü inan hiçbişey de anlamadım doktora sordum hatta bu kadar mıydı yaptınız mı diye 😂
tugbadm Kuzeyzeynep canım bişey sormak istiyorum ben normal doğum yapmak istiyorum dedim doktoruma ona 36 haftada karar veririz dedi perşembe kontrolüm var benimde 36+ 2 oluyorum hemşiresine söyledim hazırlıklı geleyim mi diye 38 ya da 39 bakar dedi size neden öyle dedi anlamadım dedi şimdi ben hazırlıklı gidiyim mi bakar mı bilemedim çok uzun kusura bakma
Izzet Bn ilk 32 de oldum igrencti ama baska bi hastaneye gittim orda hic canim yanmadi doktor yapmisti muaneyi ilk gittigim hastanede yapilan muaneden sonra kanamam da oldu ordaki ebeler cok beceriksizlerdi bikac hastane degistirdim her gittigimde cati muanesi oldum ve canim yanmadi
Kuzeyzeynep tugbadm canım 36 erken demişti doktorum bana tam 37 de baktı, bakar mı bilmiyorum ama sen bence yine de erken doğum ihtimaline karşı hem bakarsa diye de önlemini al bişey olmazsa az bile olsa tekrar yaptırırsın, ben öyle yaptım
Kubradem tugbadm eğer bi sorun yoksa her şey iyiyse 37 den sonra genelde 38 ve sonrasın da yapılır canım