Medinedundar Kızlar bu bim de satılan meyveli yoğurtlar var sürekli tuketiyorum tam açtım yerken içinden mideniz bulanmasın kara böcek çıktı midem alt üst olsu sakin yemeyin
17022020 Medinedundar aslında çok dikkatli olmamız lazım hele ki a101 bim buralarda kat kat dikkatli olmamız lazım 🥺
Hamileanneler_25 Medinedundar meyveli yoğurtta denk gelmedim de 2 kere bozuk süte denk geldim tarihi geçmemiş hep bakarak alirim zaten ama dışarıda olduğu için sütler bozuluyor dolaba koymuyorlar kahve yaparken 2 oldu kesildi süt kırmızı kapaklı olan kutular bozuk çıkıyor genel de arkadaşım da aldı onunki de bozuk cıktı süt kesildi. Allahtan içmedik.
Hosgeldinbebegimm Ayyyyy🤢🤢 zaten sağlıklı bişey değil yenmemeli de ara sıra insan nefsi canım çeker yemek istesem bile şu saatten sonra ağzıma sokmam🤢
Deletedmom6 Medinedundar Ben ilk evlenince çök sever bir sürü alır yerdim . Hala da bime gitsem alırım hemen hiç böcek fln görmedim ama 🤮🤮
Simi Bir de instagramda gıdadedektifi diye sayfa var oraya fotoğrafları gönderip yazar mısınız, herkesin haberi olsun, bir sürü çocuk gebe yiyor. O sayfayı takip ederek pek çok şeyi almamaya başladım çünkü.
Ecelif Medinedundar canım aldığın bimin iletişim numarası vardır nette ara yetkili ile görüşmek istediğini söyle ve durumu anlat biraz önce firmaya bildirsinler