Evett Klasik bir giriş cümlesi ama buraya 5. Haftamda kayıt oldum ve o günden beri Doğum hikayelerini okudukça birgün Benimde Doğum hikayem olacak ve buraya yazacağım diyordum 🥰 Benim hamileliğim çok kötü geçti ilk 17 hafta kusmalı sonrasında erken Doğum riski , CRP yüksekliği , Nefes darlığı derken 38+5 haftalık oldum🥰 Doktorum Çatımın uygun olmadığını söylemişti birde ben alttan muayeneden bile çok korkan bir insandım🙈 15 Kasım Spinal sezeryan günümdü ve 10 gün öncesinden bende panik atak başlamıştı Doğum korkum gün yüzüne çıkmıştı 🤷♀️ Sürekli sanki Doğumdan normal çıkamıyacağım hatta ölecekmişim gibi bir his oldu🤷♀️ Sezeryandan korkmayın benim bütün korkularım 15 Kasım sabahı sona ermişti . Beni hazılayıp ameliyathaneye götürdüler gerçekten çok soğuktu. Sırtıma yaptıkları iğneyi hiç hissetmedim bile sonra ayaklarım ısındı ve önüme perde gibi birşey çektiler. Benim elim ve çenem sürekli titriyordu ama başınızda o kadar kalabalık bir ekip var ki sakın korkmayın siz başım ağrıdı dediğiniz an bile hemen serumunuza ilaç katıyorlar . Benim nefes alışım kötüydü başımı kaldırabilir misiniz dedim başımı kaldırdılar yastık gibi birşey koyabilirmisiniz dedim yastığa benzer birşey koydular . 7-8 dakika geçmedi bile bir baktım benim Melek yavrum Elif Mira’m yanımda kokladım hemen sonrasında sakinleştirici verceklerdi istemedim ben çok iyiyim dedim kızım çıkınca göğsümde büyük bir ferahlık hissettim🥰 Kızımı ilk 8 saat hızlı nefes alıyor diye gözlem altında tuttular . Beni oda ya aldıklarında çok titriyordum istemsizce vücut ilaçları atıyormuş ondan dediler . 4 saat sonra bana su verdiler. 8 saat sonrada hemşireler gelip yürüttüler İnan’ın o kadar zor değil. Yürüdüğünüzde sadece anlık bir bağırsakların aşağı indiğini hissediyorsunuz o kadar 🥰 Ondan sonra kendiniz yürümek istiyorsunuz zaten . Bu arada tuvaletiniz gelmiyor sanmayın lavaboya saat başı idrar için gidin idrara çıktıkça rahatlıyorsunuz☺️ 3. Günü yani dün taburcu oldum☺️Şu an tek sorunum sütüm az geliyor ve bant yapıştırdıkları için biraz canım yanıyor ama sonuç Muhteşem 🥰 Evlat bambaşka birşeymiş 🥰 Onu koklamak bambaşka Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın 🙏 Hepiniz evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah🥰🙏