ayse1205 Kızlar ovülasyonunu telefon uygulamasından takip edip yumurtlamayı doğrulayan var mı o şekilde hamile kalan falan
Merryy ayse1205 maalesef o uygulamalarla yumurtlama günü tutmuyor en iyisi ovülasyon testi kullanmak çünkü her ay değişiyor yumurtlama günü erken yada geç olabiliyor
Mehtapakgl ayse1205 kuzum adetin düzenliyse, uygulama doğru gösterir. Sen kendinde hesaplayabilirsin aslında.
Lyla07 ayse1205 benim adetim çok düzenliydi Pepapp diye bi program kullanıyodum onun yönlendirmesiyle hemen hamile kaldım tavsiye ederim 👍
Rbs111 Mehtapakgl Lyla07 kızlar ergenlikten beri çok düzenlidir 28 günde bir olurdum. 10 ay takvime göre denedik olmadı. Ovulasyon aldım adet bittikten 4 gün sonra yumurtlama gördüm. Takvime göre daha 6-7 gün vardı sanırım . Bence post sahibi de almalı
Merryy Lyla07 bende onu kullanıyorum ama hiç uymadı günler ve adetimde düzenlidir bu zamana kadar hiç şaşmaz bu benim üçüncü gebeliğim yaşayanım yok maalesef ama ilkini uygulamaya göre takip ediyordum 6 ay sonra oldu onu kaybedince ovülasyon testi kullandım ilk ayda gebe kaldım ama oda ilerlemedi bunda da aynı şekilde test kullandım yine ilk ayda kaldım ve bunda uygulamayla yumurtlamam arasında 4 gün oynadı
Mehtapakgl Rbs111 valla bende pko var. Durmuyor benimki.2 gün öncesi 2 sonra yumurtlarım diye. Iyi değelndirmeye çalışırım. Ama bu zaman kadar nasip olması. 28 günde birsen şaşmaz diye düşünüyorum. Ama ovulasyon testi almak en iyisi gibi
Rinesmi Kesinlikle adet duzenli bile olsa o programlar her ay dogru tahmin yapamiyor. Bende ilk basta o programlara guvendim ama bir iki denemede olmayinca ovuladyon testi aldim,bu ay oldu cok sukur👍 o yuzden en guveniliri ovulasyon testi derim.
mrskorkut Kaç yıldır bir kez bile tutmayan yumurtlamam ilk defa Ekim 11 de hem testte hem de peppapp diye bir uygulama da tuttu çok şükür o gün hamile kalmışım 🤣 normal de inanmıyordum ama denk mi geldi bilmiyorum tuttu bende ilk kez 🙈🙈
Rbs111 Mehtapakgl evet canım zaten her kadın her ay aynı gün yumurtlamaz arkadaşım takvimden gitti hep ısrar ettim ovulasyon alması için. Aldı . Takvim 14. Gün sanırım yumurtlama gösterdi ovulasyonla 21. Gün gördü