Deletedmom0010 Esmaryarim ben varım 8 ay erkek denildi pipisini bile gördüm ama hep kız istedim ilkimi Rabbimden annem kız kardeşim yok diye 8 ayın sonunda Dr da şaşırdı anlamadı bunun nasıl olduğunu ve kız dendi:))
Selintetik Esmaryarim ben varım 19. Haftamda erkek denildi resmi dahi verildi ancak detaylıda kız çıktı şuan 22 haftalığım 4 gün sonra tekrar gideceğim cinsiyet için
Deletedmom0010 Deletedmom0010 şimdi 5 yaşında kızım çok şükür 2. Hamileyim Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Esmaryarim Deletedmom0010 maşallah canım rabbjm gönlünüzdekini vermis allahın mucizeleri sonsuz iste bende cok istiyorum bi kizim ilk kiz dedi ertesi hafta erkek dedi ama icinden hep kiz geciyo ben aileme uzagim kimsem yok 5 yasinda oglum var hamdilsun bi kizim olsada bana arkadas olsa diye isterim olmasjni
Betulaks Deletedmom0010 ilk defa duyuyorum 😱 siz detaylı ultrasona gırmediniz ozaman orda yanılma payı %0 diye bılıyorum 😀
Sumeyyee_ Benmde gonlum kizdan yana ama 12. Haftadan beri erkek diyor doktorum smdi 16. Haftamdayim bunlari duyunca bir ihtimal diyorm 😊 tabiki onceligim sag salim kolaylika kucagima alabilmek ama gonul iste
Deletedmom0010 Rabbim ol derse olur siz istemekten vazgeçmeyin hiç belli olmaz bı bakmışsiniz gönlünüzdeki olmuş bende şimdi önce hayırlı sağlıklı olsun istiyorum ama gönlümde ki erkek bir kızım var çok şükür birde sağlıkli hayırlı bir oğlum olur insllah
Esmaryarim Deletedmom0010 aynen öyle oğlu olan kız ister kızı olan oglan ister rabbim gönlümüzdekini hayırlara cevirsin ve bize nasip etsin insallah🙏
Deletedmom0010 Betulaks varsada Dr bana bişi demedi ben hep derim ki Rabbimden istedim rabbim nasip etti böyle düşünürüm :))
Esmaryarim Selintetik amin canjm kizda olsa erkek de olsa ilk duam saglik ki ve hayirlisi ama oglum var cok sukur kız olsun isterdim