vuslatim34 Arden_mom hangi gündü canım adetin.Klomende kullandım niye olmadı bilmiyorum .Anlamıyorum artık 😣
Arden_mom vuslatim34 yumurtlamaya göre bugün adet ama geç oluyor benim genelde 26 sı olur. Bende bilmiyorum valla canım böylede çok zormuş yine adet ol yine dene. Bekle 🙁
Blackkcat ecemtmr yarın sabah ilk idrarla yapıcam,grip oldum ilaçsız iyileşemiyorum yoksa artık alerji ilacına başlarım
ecemtmr Blackkcat 28 güne göre hesaplarsam bugun ama yumurtlama üzerinden 13.günüm bugun ctesi de olmazsam erken gebelık yapıcam kuzum. Sat 25 ekimdi. Adet belirtimde yok hamilelikte hayırlısı.
Blackkcat ecemtmr benimde 29ekimdi sat,sabah test yaptım çıkmadı,benim bu ay olmadı galiba🤷🏻♀️İnşallah senin vardır kuzum💙
ecemtmr Blackkcat inşallah kuzum bende olmadım daha beklıyorum bakalım bacaklarım cok agrıyor ozellıkle sol bacagım belım agrılar gırıyor bakalım kasık agrım vs hala yok :)
Blackkcat ecemtmr hakkında hayırlısı olsun inşallah💕ben birazcık uygulamayı kaldırıcam kafamdan çıksın bu düşünce ama muhakkak dönerim ovü dönemime doğru,doktor klomen verdi regli 5.günümde ama emin deilim kullanıp kullanmıyacağıma😊
Fatosbartu vuslatim34 canım benim hayırlısı olsun takma kafana dicem ama biliyorum çok zor Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏 bende test yaptım çift çizgi gördüm ama kanda 1.3 cıktı hakkımızda hayırlısı olsun 😢