Minikmucizemizz Deebg yok adetim geçmeden yapmayi dusunmuyorum kuzum yumurtlamadan kaç gun geçti 12 gun gectiyse yap ama erken bence
Haceraykt vuslatim34 benim de bir hafta var 27sinde ama şimdiden sabırsızlanıyorum yalnız değilmişim 😄
Haceraykt vuslatim34 kanama gibi olmasa da biraz leke geldi ve kasık ağrım başladı benim 😣 ama daha adetime 1 hafta var 😣
Minikmucizemizz Deebg ya gerçekten mi çok mutlu oldum 8 gün kala iyi çikmis belirtilerin varmiydi banada dua edermisin kendime olmus kadar mutlu oldum 🥰🤗
vuslatim34 Deebg yaaa çok sevindimmm.Bende yaptırmak istiyorum ama eşim negatif çıkarsa üzülürsün diyo 😏
Deebg Minikmucizemizz teşekkür ederim canım çok sağol kasık ağılarım ve akıntım vardı sadece başka belirtim yoktu darısı başına inşallah🙏
Minikmucizemizz Deebg senin ovülasyon testinde cok koyu degildi ama hamilesin benimkine bida baksana olabilirmi ki https://imgyukle.com/i/Rrl9ds
Deebg vuslatim34 yaptır canım dayanamıyorsan bende yaptırmayacaktım arkadaş ısrar etti hamilesin bence içime doğdu yaptır diye ben öyle yaptım
Fatosbartu Kizlarrr benimde adet günüm cumaydı dayanamayıp yaptım ve hamileyim 🙏😊😊 rabbim hepinize nasip etsin çift çizgi görmeyi ve sağlıkla bebegimizi kucağınıza almayı