Hatice-02 Bende heyecanla bekleyenlerdenim adetime üç gün var ama yapmicam ilk defa bu ay hiç test yapmadım 😂😂
Hatice-02 vuslatim34 Belirtilerim göğüs ağrısı sağ kasık ağrısı bele vuran bir ağrı tabi ve idrar rengi koyulaşması hemde günde 3 lt su içmeme rağmen kızlar
vuslatim34 Blackkcat ben kafaya koydum ya sabah yapıcam.Içimde kalmasın 1 hafta nasıl sabrederim.Çıkmazsa adet günü yine yaparım 😆😆
vuslatim34 Hiç bir belirtim yok.Sadece süt kesiği mi diyorlar peynirimsi mi ne 🙈 öyle bir akıntım var.Ama o belirti mi bilmiyorum 😏🙄
Deebg ecemtmr benim yumurtlamadan beri akıntım ve kasık ağrım vardı ama dünden beri azaldı sanki anlamadım 😐
Nefes123 vuslatim34 kuzum hemen yapma bak ben dayanamadım yaptım ama negatif çıktı normalde bugün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım inşallah iyi sonuçlar alırızzz🙏
Papatyam2017 ecemtmr benimde 20 kasımdı adetim 15 kasımda öğrendim test ile 16 kasımda da kan ile öğrendim
Deebg Minikmucizemizz https://www.resimag.com/i/78b6ef41c69 canım adetim ayın 27sinde ovulasyon testi yapayım dedim bi koyulaşma var mı sence🤔🤔
Deebg Minikmucizemizz yumurtlama için yapmadım canım yumurtlamam 9ndaydı gebelik varsa ovulasyon koyulaşıyor diyorlar ya koyulaşmaya başlamış mı diye denemek için yaptım