Sahreyldrm ZmrtDilaa bizimki de normal çok şükür bı sıkıntı yok ama aniden bişey olursa kan sulandırıcı kullanıyorum biraz da ondan korkuyoruz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Ezgi90 Duuyguum normal Doğumdan korkuyorum diyince nasıl istiyorsan öyle yapalım dedi doğumu. Zorla normal yapalım demem dedi 🙄 Pazar günü yapıyorlar mı sezaryen ?
Duuyguum Ezgi90 bana verdiği tarih Pazar günü yanlış hatırlamıyorsam da kız aklın varsa normal yap ne olursa olsun yine tercih senin tabi de imkanın varsa misler gibi çatır çatır doğur
Fzlt 30 kasım sezeryan 37+5 de alalım dedi. Bana da erken geliyor ama beklemek istemiyor doktor riske atmaya gerek yok deyip duruyor bilemiyorum🤷♀️Acaba ben de israr etsem mi bekleyelim diye
Duuyguum Fzlt ne için beklemiyor dr un benim şekerim var mesela çok bekletemem dedi aynı haftaya denk geliyo
Ezgi90 Duuyguum hep normal düşünüyordum 2 haftadır inanılmaz korku sardı beni. Bebeğimin gelişimi de geriden geliyor 2530 gram olmuş🙄 Normal doğumu beklersem riske atar mıyım diye de korkuyorum. Beynim yandı iyice , ne yapacağımı bilemiyorum 🤷🏻♀️
Fzlt Duuyguum nst girdiğimde nabızlarda anlık ani düşüşler oluyor ona çok takıldı . Bi de kordon boynunda duruyor sıkmadığı sürece önemli değil diyor ama çok nette bişey demiyor niye bu kadar takılıyorsun ki 37 i geçtikten sonra bizim için sorun olmaz diyor
Duuyguum Fzlt kaç defa dolamış kordonu benim dr da çok üstünde durmuyor kordon olayının neyden kaynaklı olabileceğini söyledi mi peki ani düşüşlerin
Duuyguum Ezgi90 ay herkesin farklı farklı sebepleri var ya verdiği tarihe kadar gelirse gelir gelmezse dr un verdiği tarihte kesiliriz artık napalım kısmet
Fzlt Duuyguum gösterdi kordonu bize de gevşek duruyor dedi hakketen de belli öyle rahattı. İşte kalp atışlarının ani düşüşünü kendi de çözemedi niyeyse😒bir günde 3 defa nst ye girdim .
Fzlt Duuyguum hareketleri gayet iyi sürekli kontrol ediyorum zaten doktor da takip et dedi. Ayrıntılı ultrasonda yaptırdık kalbinde falan bir sorun olsa görülürdü sanırım🤷♀️
Fzlt Duuyguum aynen anlık saniyelik oluyor ama doktorum biraz titiz üstünde çok duruyor yine de . Ben de sonuçta yeri darlaştı yani olabilir diye düşünüyorum