FSCMK Gmz11 bende maviye boyatmıştım küçük bir kısmını yeşil oldu çünkü boya aktığı için altındaki açıcı kaldı oda yeşile döndü ben boyattım sarıya ama o yeşil olan yer parlak parlak sarı oldu 😂
Gmz11 Gamzee00 canım bana görüntüsünü atar mısın eşime buldurcam da mor şampuan ayrı Amerikan şampuanı ayrı oluyo demi
Medusa6 Gmz11 alakası yok ben yeşil saçla 1 sene yaşadım rengini açıyor gerçekten de asıl doreli saçta bir işe yarayacağını sanmıyorum çünkü platin vb. Saçlar için kullanılıyor
Real Gmz11 Allah allh bide gorumcenmis niye uyarması seni .sampuansa şampuan alır kullanirdin yeşil olmasından iyidir
Gmz11 Yani çözüm mor şampuan gibi duruyo eşime aldırtcam dua edin kızlar hemen geçsin valla hamileyim doktorum izin verdi ama maşallah saçım bu halde kaldığı için mecbur düzeltmem de lazım
Gmz11 Real işte benim olmadı ilk hedefim mor şampuanla akıtmak olcak düzeltmeye çalışmak olcak ama su halimle var ya çok ağladım düzeltecekler sözde bugün eşim yollamadı artık bu sefer de saçını yakarsalar aile içi tartışma cıkcak iyice dedi
Real Gmz11 evet yanma olabilir .bu sefer kısa kestirmek zorunda kalırsın.ins kuaför olan çıkarda yonlendirir seni.
Real Gmz11 çok üzüldüm ins çare olur .bende üç dört sene önce hep ombre diye deliriyordum maleef hiç biri istediğim gibi yapmadı o saçla dolaştım bide para verdim .çok pişmanım boşa uğraştım.
Gmz11 Real valla yavrum o sarıyı ben çoğu zaman kendim yaptım galiba insan kendi saçının kendi dermanı olcak yada ciddi anlamda çok çok iyi bi kuaför bulcaz cünkü insanın içine bişey sinmiyosa perişan oluyosun
Real Gamzee00 ben kendim açıcı aldim toz 40lik oksidan çıktı .sürdüm 50 dk bekledi ama turuncu oldu saçımda bı parca sadece.bunu daha fazla nasıl açabilirim boya yoktu kendi saçıma uyguladim