Birnehirbirdeniz Kızlar 37 hafta 2 günlük hamileyim sabah saat 5ten beri wc yolunda gidip gelmekten harap oldum ishal olmuşum ne yesem ne icsem hemen bagirsaklarmdan ses gelio ve lavaboya kaçıyorum..
Minnakkelebek Birnehirbirdeniz bunu bende merak ediyorum aynı durum bende de var benim 35+5 şuan yarın dr kontrolüm var bakalım en kötü dr a sorar sana da yazarım. Sürekli gur gur bağırsaklarım daraldım tuvaletten işin kötü yani öğlene kadar çıkamadım diyorum öğlenden beri de ishalim. Bu hamilelik mahvetti psikolojimi 😂😂 her şeyi doğuma yoruyorum. Benim belim ve kasıklarımda ağrıyor ek olarak.
123w123w Birnehirbirdeniz bende 37+1 haftalık gebeyim 3 haftadır ishalim 4 gün önce nişanım geldi ama hala sancım yok doktorum ishal doğumu tetikler dedi
ArzuBeli Birnehirbirdeniz ben şimdi doktordan geldim doğum belirtisi evet sıvı serum taktı bol bol su için ve sabah aç karnına haşlanmış patates ve muz yiyin ☺☺🤲😇
Birnehirbirdeniz Minnakkelebek benmde gurgur sürekli ses geliyor bagirsaklarmdan sor bakalım doktor ne diyecek benmde bel ağrım var ince ince vajinama sanci da giriyor yerleşiyor diye sanci oluodur diyor annem bilmiyorum benm ikinci hamileligim kızımda olmamıştı ama bunda bi tuafm 😊
Minnakkelebek Birnehirbirdeniz aynen öyle kemiklerim sızlıyor resmen. Bakalım göreceğiz benim ilk ben hiçbir şey bilmiyorum annemde her şeye normal diyor 😂
Birnehirbirdeniz Minnakkelebek anneler bizi korkutmamak için hep normal normal derler ben anneme soruyorum vajinam karincalaniyor sen de oluyor muydu die normal normal diyor bende oldu yada olmadı demiyor 😀
Minnakkelebek Birnehirbirdeniz evet doğumdan korkmamamız için belkide ama insan öyle olunca daha çok meraklanıyor 😂 artık bi doğsa diyorum bazen çok heyecanlı sen yine tecrübelisin az buçuk biliyosun ben körü körüne takılıyorum 😊😊🤭
Birnehirbirdeniz Minnakkelebek valla koru körüne takılmak daha güzel inan ben smdi korkudan uyuyamiyorum başıma ne gelcek biliyorum ilk dogumda hic bsey bilmeden gttim naptilarsa ses etmedm smdi hepsini sirayla biliyorum ne olcak nasl olcak bilince daha çok korkuyor insan birde arkamda kızımı bırakıp nasl gtcm hastaneye diyorum ilk olunca arkanda kimse kalmıyor
Birnehirbirdeniz 123w123w allah sağ salim kucağına almayi nasip etsn aman dikkat et valla hareketlerine bsey olursa hemen git bekleme bebegin skntiya girmesn
Minnakkelebek Birnehirbirdeniz canım dr um ishalin bir etkisinin olmayacağını söyledi sadece bol bol istirahat et bol bol su iç dedi sakın susuz kalma dedi. Nst de temiz çıktı sancı falan yok bakalım bekliyeceğiz paşayı 😊
Birnehirbirdeniz Minnakkelebek benm ishalim de geçti zaten bugün de kalça kemiklerim ve belim çok ağrıyor artik iyice agirlastm cnm is yapmak istemiyor
Minnakkelebek Birnehirbirdeniz çok normal canım insanın içi çekiliyor bende uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum iyice daraldım gece uykusunu özledim. Millet bebek olunca hiç uyuyamayacaksın diyor ama ben yarım saatte olsa kaliteli uykuya razıyım.
Birnehirbirdeniz Minnakkelebek bebek olunca da uyuyamioz olmayınca da uyuyamiyoz ben sabahliyorum bazen uyku denen şeye hasret kaldık smdiden
Minnakkelebek Birnehirbirdeniz evet gerçekten 2 saat falan uyudum dün gece herhalde gündüzde uyuyamıyorum hoş oluyor zombi gibi 😂😂😂
Minnakkelebek ArzuBeli drlarda bi değişik benimki bi etkisi olmaz bol bol su iç susuz kalma dedi sadece , ay bir daha böyle bir şeye kalkışır mıyım gerçekten bilmiyorum artık çok sıkıldım Allahım aratmasın bugünleri ama daraldım 😩
Serap_tulum 37+2 yiz benimde bağırsaklarım çok hareketli. Nst de ağrım çıktı bugün ama henüz açılma yokmuş 🤔