Betull61 Merhabalar doğuma az kaldığı için beşik bakıyorum 5 çekmeceli büyüyen beşikler çok hoşuma gidiyo alan var mı? Nereden aldınız? gitti gidiyor N11.com Hepsiburada var sizce güvenmeli miyim ?
Findiksu_mom Betull61 ben aldım 5 çekmeceli beşikten yatak odama kurdum ilk1 ay yattı.. sonra seyyar beşik aldim. Dgerinidaha tam anlamıyla kullanabildim sayılmaz
Kuboos_00 Betull61 canım ben internetten aldım çok güzel ve çok uygun bir fiyata çekmeceli yatak uyku seti cibinlik herşey dahil makul bir fiyattı memnun kaldım
Betull61 iremanne daha önceden aklımda vardı park beşik ama evi değiştirmek zorunda kaldık dolap yer sıkıntım var biraz en azından bu beşiklerinde cekmeceleri olduğu için daha mantıklı geldi bide rahat 2 -3 yaşına kadar odasını yapamıcam en azından büyüterek biraz idare etsin bizi
Sghslove Betull61 beş bölmeli derken ? Canım mocha serisinin büyüyen beşiğini aldım altı çekmeceli olan değil altı sabit yanı çekmeceli olan model 75 e 160 ölçülerinde olan
Sghslove shrbrk büyüyen beşik, şifonyer, uyku seti, comfort 75-160 ölçülerinde yatak 2800 toplam canım beşik 1300 civarıydı heralde