aylnnn_ata Esmaemenova ilk gebeliğiniz mi 😍🥰benim ilk gebeliğim ve endişe korku duygularım çok karışık bi okadarda heyecanlıyım
Zisan14 Son 99 diye post açmıştım burada şuan 22 günümüz kaldı inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz🥳🥳😍
Hosgeldinbebegimm Ozgesn mayıs 14gözüküyor ama daha erkende olabilir geçte. Doğum konusunda da kararsızım sezeryan istiyorum ama normalde yapabilir miyim ki diyorum ay kafam çok karışık🤦🏻♀️
Ozgesn Hosgeldinbebegimm Benim ilki Sezaryen oldu bu da sezaryen olacak bende 14+5 im Doğum 19 Mayıs ama sezaryen olacağı icin 10 Mayıs gibi olacak ❤️
Elda Felipe her şeyi hazır diyenlere nasıl imreniyorum daha odanın kendisi var içi yok bizde😂 kıyafetler poşetleriyle bekliyor...
3birden Elda Malesef karışık oldu 16 kadar göstermedi sonra kız dediler 22de erkek olabilir dedlir sonra tekrar kız dendi çorba oldu ayrıntılıdada pozisyonundan ötürü göremedi ne diyelim hayırlısı😂😂😂😂
oldedi Serbetkedisi bizimde bügünden itibaren inşallah 11. keşke ağrım sancım olsa kendiliğinden gelse😞. suni sancıya vs gerek kalmadan