Busrakorkmaz1616 bebek bakım çantası hangı model kullanıyorsunuz memnunmusunuz ben böyle kaba olmayan ufak sırt cantası gıbı ıstıyorum bıldıgınuz varmı?
Fdle Busrakorkmaz1616 ben ınstagramdan pullu pudra renginde sırt çantası aldım çok büyük değil ama çok küçük de değil görüntü olarak da çok güzel kullanım olarak da çok güzel
Hlal Busrakorkmaz1616 hayır bebek bakım çantasının sırt çantası olanı biberon gözü vs iyi oluyo icide baya derin görünüşü de güzel kullanimida
Duygucuk ‘The Pack’ markası çok iyi, kumaş kalitesi olsun içeriği olsun uzun yıllar kullanılabilecek bir ürün. 130-180 TL arası değişen fiyatları var. 42.26.18 cm ebatları..ki tam ideal oranlar diye düşünüyorum
Duygucuk Busrakorkmaz1616 bence çok hantal büyük bir görüntüsü yok, okul çantası gibi durmuyor örneğin. Bende çok büyük olmasın istiyordum çünkü. Açıkçası ideal bir boy. Çok tıka basa doldurmadığınız sürece çok daha küçük duruyor hatta
Duygucuk Busrakorkmaz1616 bu arada bikaç modeli var The Pack Deluxe olan çanta bahsettiğim çanta,170 TL. Diğer modellerinde ebat farkı olabilir