Semiha89 Reyhannn_ merhaba benim 8+6 bugun şuana kadar rahat geldim Elhamdülillah sizin nasıl gidiyor
Civcivim_34 Reyhannn_ ben de bugün itibari ile 13 oldum çok şükür çok iyim hiç mide bulantım olmadı ben de 2 Li testin sonucunu bekliyorum Perşembe günü alıcam bakalım hayırlısı
Reyhannn_ Esra_benzek canım ya doktor iki hafta önce baktığında erkek olabilir dedi bakalım haftaya gideceğim ne diyecek🙈🙈
Musel Civcivim_34 bende bugün 13. Haftama girdim benimde şükür mide bulantım olmadı cumartesi kan verdm bende ikili testin sonucunu bekliyorum cinsiyetimizide öğrendik erkekmiş siz öğrendiniz mi ?
Elons 12+4 üz 2li test yaptırdım sonucuda temiz çıktı çok şükür hamileliğim rahat geçiyo cok şükür dr kemik yapisina gire kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi bidaki ay kontrolde kesinlesir
ilknrgl 12 haftalik hamileyim asiri bulantim var gecmek bilmiyor 😕 gunde 15 20 kere istifrar ettigimi bilirim ne zaman gecicek bu bulanti
Minik-mucizem123 ilknrgl prilam dr kullanabilirsin canım benimde öyleydi günler zehir oluyordu artık prilam biraz hafifletti 😔😔
Reyhannn_ ilknrgl ay kuzum vallahi çok zor. Beni de ilk haftalarda çok oluyordu. Allah yardımcın olsun
Civcivim_34 Musel yok ya ben devlete gittiğim için söylemedi özele gidicem bu hafta inşallah öğrenirim etrafım da bir sürü müneccim var onlar söylüyor cinsiyeti zaten
Minik-mucizem123 ilknrgl Allah yardımcın olsun canım benim bende aynı durumdayım artık kusmaktan bogazlarım tahriş oldu 😰😰
ilknrgl Minik-mucizem123 amin cumlemizin zor cidden bazilarininki ne kadar guzel hic bulantisi olmuyor
anne543769 Reyhannn_ merhaba canım bende 13+2yim hala bulantılarım devam ediyor. ilaç almadığım günlerde çok kötüyüm ama ilaç aldığımda iyiyim 😂birdeee cinsiyet merakı başladı bende 😍❤️bakalım Allah hayırlısını nasip etsin hepimize🙏🏻😍❤️
Musel Civcivim_34 bende özele gidiyorum öğrendim bu hafta erkekmiş sizin içinde hayırlısı olsun inşallah 😊
tiniminianne Bizde 13+1 iz 🍋 kadar olduk 🤰🏻 Mide bulantılarım ilaç sayesinde kontrol altında 👼🏼 İkili taramamız çok iyi bir sorun yok maşallah 🤗 Cinsiyeti bilemedik ama onu bekliyoruz heyecanla 😍🌼