aayseegul çatlatma iğnesinin 14.günü adete 6 gün kala bthg negaif çıktı :( idarar testide tek çizgi maalesef.çatlatma iğnesinde ilkinde olumsuz olup sonrasında hamile kalan varmı ?ve iğnenin 10.günü 2,3 çıkmıştı değerim azda olsa umutlanmıştım .
Dlktpl aayseegul kanmı verdın cnm hayırlısı hakkında adete kadar umut vardır herzaman ama ultrason da baktılarmı çatlama olmuş mu benımde 8.gunum çatlatma ıgnesınden sonra kasık agrıların falan devam ettımı
nk1 aayseegul canıl hiç moralini bozma, umudunu kaybetme🤲🏻 Bende 2. Çatlatma iğnemde, hiç umudum yokken ikizlerime hamile kaldım, neredeyse doğacaklar, az süremiz kaldı😌 ins Allah’ım sana ve isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
aayseegul Dlktpl cnm çatlatma iğnesinin 10.günü şiddetli kasık ağrısıyla acile gittim ve bthg baktılar gebelik varmı omu ağrı yapıyo diye 2,3 çıkmıştı.acildeki dr gebelik varda diyemem yokta diyemem beklemen lazım çok küçük bu değer demişti.ctesi tekrar kan testi yaptrdığımda negatifti :(
aayseegul Dlktpl hayır doktorum tekrar çağırmadı çatladığını kontrl etmek için.bir hafta boyunca ilşki verdi kesn olarak çatlayacak demişti.eğer pozitif çıkmassa testin eşinle gelmelisin demişti
Dlktpl aayseegul evet kuzum ama 26mm olmustu yumurta benım hıc umudum yok dunden berı goguslerımde acıyo ıste 5 6 gune adet olurum sanırım