nuraysenur 12 haftalık hamileyim ve tiroid çıktı. Hap verdi sadece başka bişey demedi. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Minik-mucizem123 nuraysenur canım ya tiroit çıktı derken değerin yüksek mi çıkıyor. Benim tiroit değerim 0.79 çıkmış doktor normal dedi ama Hala çözemedim sizde tiroit cıkınca değeriniz çok mu yüksek oluyor yoksa dusuk mu
Hlal nuraysenur benmde hamilelegimde yüksek cikmisdi her ay gittim canm düzene girdi ,dogum olcagi için iki ay gelme dedi doktor
gizemcskn nuraysenur bende gebelik tiroidi vardı Doğum yapalı 4 ay oldu merak ettiğin nedir yardımcı olmak isterim 😊
Gokceylmazz Canım benim hamileliğimden önce çıktı hamilelikte iyice yükseldi banada ilaç verdi doktor her ay doktora gitmeden kan verip sonucunla git sürekli takip etmen gerekiyo çıkmaması için ona göre dozunu yükseltir ilacın
Elons Ilk hamileligimdede kullandim simdide kullaniyorum sabah ac karnina levatron ismi size hangisini yazdi
nuraysenur Elons aynı ilacı yazdı. Aç içip yarım saat sonra kahvaltı dedi ama ben yarım saat bekleyemiyorum hemen kahvaltı yapıyorum sorun olur mu ki? İlk kontrolüm pazartesi. İlaçdan sonra hiç gitmedim
Elons nuraysenur Bende kalkar kalkmaz iciyorum kahvaltiyi hazirlayana kadar geçen süre kadar bekliyorum 😁bazen 10dk bazen yarim saati buluyi bisey olacagini sanmıyorum ben heo aynı yöntemle kullandim ilk hamileligimdede kullanmistim
Ylmz_Seyma nuraysenur İlacı içtikten en az yarım saat sonra bişeyler ye ilaç etkisini göstermiyor yoksa banada doktorum demişti yediklerinle ilaç birleşiyo ve ilac etkisini kaybediyor boşuna içmiş gibi bişey oluyosun canm dikkat et onun saatine
nuraysenur Minik-mucizem123 benim değerim 4.91 çıktı . Hamilelikte önemliymiş tiroid ama ilaçla kontrol altına alınıyormuş.
Minik-mucizem123 nuraysenur anladım canım çok teşekkür ederim. Senin değerin düştü mü ilacın faydasını görmüşsündür umarım 🙏
nuraysenur Ylmz_Seyma bende aşırı bulantı kusma var uyandıktan sonra hemen bişey yemem gerekiyor yoksa ilacı çıkarıyorum malesef 😞
gizemcskn nuraysenur benim ki ilk aylarda ki kan testlerinde çıktı ilaç verdi her ay kan verdim hiç yükselmedi şükür bebeğimde Allah’a şükür hiçbirşey yok ilacınızı sadece unutmayın merak etmeyin benim meleğimde hiçbir şey yok düzenli kontrolle sizin meleğinizde de olmayacak İçiniz rahat olsun ❤️☺️