lilayda Kızlar 15+5 haftalik hamileyim. Karnim bazen 5 aylik gibi kocaman oluyor bazen de küçülüyor. Özelllikle sabahları küçük oluyor uyaninca eşim bile farketti bebege nolmus diyo 😂 ama kahvaltimi yaptim su ictim hala karnim küçük noldu simdi buna?
ekara lilayda sabahları daha küçük olur yemek yedikçe akşamları büyür sonra sabah yine küçülür. Bu normal yani
Fdle lilayda 15 haftalıkken benim karnım hiç yoktu şuan 29 haftalık hamileyim sabahları uyandığım da karnım bir tık küçük olur öğleden sonra falan eski halini almaya başlar 😁
Ay-Bek lilayda Herkeste böyle olur canım. Sabahları ilk kalktığında küçücük, akşam yatarken kocaman :)
EcrinveSelim lilayda oluyor canm aksama kadr yiyorz içyrz gaz sisknlık oluyr sabaha boş oldgu içn iniyor ama 20 . Hftadan snra cıkıcak iyice
lilayda MehtapSevim Fdle Feyzazdra ekara hmm tamam o zaman ben sadece yalniz miyim acaba diye merak etmiştim 😅 biraz ürkütücü oluyor da bu durum
anjel_selinaa Bende 16+4 kesinlikle bendede öyle oluyor herkes ne kadar büyük karnın var diyor ama sabahları görseler öyle demezler :)