Fdle Verdam evet canim kesinlikle öyle aşırı tembel doktor çok normal yapısı böyledir dedi bende sıkıntı etmiyorum artık önce çok kafama takıyordum 28+6 oldum ama hala o kadar nârin ki hareketleri rahatına düşkün bir bebekmiş doktorumun tabiriyle yani
Verdam Fdle aman tek öyle olsunlar bazen çok korkuyorum niye boyle oluyor diye benim doktoru da biraz rahatina düşkün dedi ama ben genede takiyorum😂😂
Fdle Verdam yok yok takma kafana tembeller yapacak bişey yok umarım doğduklarında da böyle akıllı olurlar 😁
Seselif Dlmm bana hiç faydası olmuyor çikolatanın kızım hiç dönmüyor 29 haftalık hamileyim daha yüzünü göremedık Cinsiyeti de doktorum öksür gül dedi cok ugrastimıştı anca o zaman dönünce öğrendik sizinde hareket etmezse öksürün faydası oluyor😄😊
Dlmm Baloglum93 insallah bizimki gosterir de su heyecanimi bastirir, darisi tum isteyenlere insallah🙏🏻😊
Dlmm Bu arada bizimki erkek Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah🙏🏻 Cikolata ve visnenin etkisiyle kipir kipirdi 🥰 tavsiye eden herkese cok tesekkur ederim💙