Beril006 Merhaba kızlar. Ben 18+5 haftalık hamileyim önceki iki hafta bebeğin hareketlerini hissediyordum ama 3 4 gündür hissedemiyorum, günden güne daha çok hissetmem gerekmez miydi? çok kafamı takmaya başladım galiba
Deletedmom0026 Beril006 cok erken haftalar ben net 21 de hissettim hareketini insan korkuyor ama hic gerek yok cidden.
Seymasezer Beril006 canım ben 21 de hissetmeye basladım bigün pıtır pıtır atıyosa bigün fazla duymuyorum çok normal bu kadar evhamlanma
Pircu Beril006 ben se 22 haftalıkken hissetmiştim ilk. Şimdi 34 olduk. 2 hafta öncesi 3 gün ben de hissetmedim hareket etmiyordu. Bazen bebek de yorgun oluyor tıpkı biz gibi. Dinlenmeye geçiyor yada hareketleri az oluyor aslında hareket ediyor ama onu biz öyle bi durumda iken hissedemiyoruz maalesef. Öyle olunca da endişeye kapılıyoruz
Beril006 Seymasezer Deletedmom0026 Pufpuf Doğu da işte yanımda da Bi iki kötü örnek olunca ister istemez kafama takmaya başladım noluyor diye sağolun kızlar ☺️
Pufpuf Bende 20 haftalığım 17 den beri hissediyorum ama bazı günler hiç olmamış gibi olduğu oluyor bazılarında sürekli karnımda kıpır kıpır🤭 son zamanlarda çok hisseder oldum ama korkma ilk gebeliklerde 26 e kadar falan düzene girmiyormuş🤷♀️