Dilankazann Kızlar tam 5 dkda bir alt sırt ve karnıma bıçak saplar gibi bi ağrı giriyor sizce bu doğum sancısı mı
Toprak34 Dilankazann 5 dk da bir geliyorsa sancin hastaneye gitmen gerek canim bana doktorum oyle demisti dogum cok yakin oluyor demek bu ne guzel hadi bi avazda ins 😍 bende 39. Haftadayim bekliyorum birseyler olsun diye ama yok 😄
Yasmintrl Doktorunla haberleş hemen canım dün sabah benim de 5 dakikada bir sancım oluyordu hastaneye geldiğim gibi doğuma alındım
Dilankazann Yasmintrl Açıkçası hemen hastaneye gitmek istemiyorum böyle 4 dk rahatım ama 5.dkda sırtıma ve karnıma sert bir ağrı giriyor böyle midir doğum sancısı?
Majezik Dilankazann evet düzenli olaram 5 dakikada bir sancı girmesi doğumunuzun başladığını gösterir. Hastaneye gidin açıklığınıza bakılsın. Bir nefeste kurtulun inşallahh. Bende 8 de sezeryana gideceğim
MelekAli Dilankazann olabilie canım bak bakalım biraz daha sıklaşır şiddeti artarsa git olmazaa suyun kanaman gelmedikce sorun olmaz demişti benim doktorum
Dilankazann Majezik Amin inşallah cümlemizi sizede hayırlı doğumlar 🤲bir duş almak istiyorum sizce almalımıyım yoksa hemen gitmek istemiyorum ya hastaneye
Dilankazann MelekAli Aynen bende sıklaşmasını beklerken bir duş almak istiyorum bi sakıncası varmıştır acaba
MelekAli Dilankazann aksine doğum sancınsa açılmanı kolaylaştırır doğumu hızlandırır canım ama dikkat et tansiyonunda düşmesin
Majezik Duş alabilirsin açılmanı hızlandırır doğumu kolaylaştırır. Küvet varsa içinde biraz oturabilirsin
Dilankazann Yasmintrl Amin cümlemizi Allah razı olsun sıklıkları arttı zaten şimdi duş alacam bakalım rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Ervam16 Bidede dua edin bizde kavuşalım inş kuzulara 😘rabbim güç viersin bir avazda kurtarsın inş sizi sağ Salim alın kucağınıza