gzm_42 6 günlük bebegim var sutum var ama hic emmiyor zar zor veriyorum gogsumu emmek istemiyor napmam lazim cildircam sariligimiz da var hafiften cok korkuyorum uzuluyorum bsy olacak diyerekten lutfen dua edin emsin 😥
defne55 gzm_42 zorlaya zorlaya ver canım benimde 3 günlük bebeğim bi memeyi tutuna kadar 10 dkika geciyor oda bende ter atiyoruz resmen 😕
Haticenurum123 gzm_42 cnm kontrole götür ihmal etme sarılıktan cocuk uyur emmez yukselmis mi bi bakır bnmki oyle oldu evde hep uyudu fazla emmedi yükselmişti yatırdık cikinca normale döndü
Mr1517 gzm_42 Emmiyor diye birşey yok az sabır, emer emdiriceksin zorla zorla sakinleştirerek onu ağlayarak ağzına dayama tabi konuşarak dene Allah yardımcın olsun inşallah emer kuzu. Birde sarı tülbent üstüne uyurken ört , sarılık önler derler
BirVeraAnnesi35 gzm_42 canm bu avent in slikon göğüs ucu var ben ondan almıştım biberon gibi algılıyor kızım emiyor baktın olmazda al bi tane dene benimkide göğsümü almadı ama onu alıyor. Bizimde sarılık sorunumuz vardı sağıp biberonla içirmiştim o şekilde ve mamayla atlattık sarılığı
gzm_42 defne55 ay canım aynen bende öyle suan 1 saattir ugrasiyorum emmiyor biraktim yenice yerine halbuki ac ama reddediyor buda benim cnmi skıyor yukselcek sariligimiz diyerekten korkuyorum nerdeyse günde 5 kere fln anca emiyor😥
defne55 gzm_42 benim emiyo emmesinden bi sorun yok ama göğüs ucunun biri minik onu ememiyor göğsüm şişti 😕
Muge0609 gzm_42 Göğüs Ucun Tam Damağına Yapışmıyorsa Emmekte Zorluk Çeker Göğüs Ucun Uygunmu Birde Göğüs Süt İle Çok Doluysa Emmek İstemez Önden Biraz Sağıp O Şekilde Dene İstersen. Serçe Parmağını Emiyormu? Sarılık Değeri Kaç Çıktı
defne55 gzm_42 evet canım bu gece bianda oldu çok aciyo sabah ilk iş eşime pompa aldircam az da olsa boşalsın biraz
gzm_42 Muge0609 canım gogus ucum gayet iyi sariligida doktor fazla yok dedi ama emmiyor 3 4 veya 5 saate 1 emiyo oda benim zorumla
gzm_42 defne55 süt indigi icin aciyor canım benimde öyle oldu elimle sagdim pompayi acitiyor diye duydum kullanmadigim icin bilmiyorum ama benim goguslerim rahatladi elimle saginca
gzm_42 Haticenurum123 korktum simdi inan sali gunu kontrolu var kesinlikle gitmem lazim o zmn her ihtimale karsi😥
Haticenurum123 gzm_42 canim emin ol korkulcak bisey yok sadece 40 saat kadar ışık veriyolar bnmki 6 gün yattı Allah dan sarılık la kendini belli etmis idrar yolu enfeksiyonu tanısı koydu doktor o da sarılık yaparmış tedavisini oldu suan okadar emiyor ki sütüm yetmiyor artik dombik bisey oldu 15 gunde
Muge0609 gzm_42 Süt Sağma Makineleri Biraz Acıtıyor Göğüs Üstüne Ilık havlu Koy sonra Elinle Sağmaya Başla Makineler Çok dolu olduğunda Göğüs Ucu Çatlağı yapıyor Sağarken 2 elini göğsünü kaplıcak şekilde Aşağı Doğru Sıkarak ilerlet sadece uç kısmını sıkma sarılık değeri yükselince uykuya meyil artıyor. anne değilim ama yenidoğan hemşiresiyim Beslenmediği için değer yükselebilir çoğu anne mama vermek istemiyor ama bu seferde sarılık oluyor bebişler tedavisinde mavi bir ışığın altında yatırılıyor bebişler o ışıkla değerin düşmesi bekleniliyor bazen 1 günde düşüyor bazen daha uzun oluyor değerin yüksekliğine bağlı. Korkma Farkındayım Anne Olduğun İçin Şimdi Kendini Suçluyosun Ama Çoğu Bebişte Olan Bir Durum
gzm_42 Haticenurum123 ya maşallah cnm Allahim nazarlardan korusun dua et benimkide emer sariligi atlatiriz insallah ilk bebegim korkuyorum endiseliyim bu yüzden😥
Haticenurum123 gzm_42 insallah bitanem elinden geldikce uyandır ağzına yalancı meme ver cnm cenesi kuvvetlensin
gzm_42 Mr1517 zorluyorum canım ztn normalde 2 saate bi emzirin diyorlar ama 5 saati bulduğu oluyor bizimkinin ama zorluyorum tabikide anne sütü her zaman saglikli yani