AbrahamH Kızlar 30. Haftadayim 2 gundur uyumaya calisirken el ayak uyusmasi gibi degisik bi hâl geliyo. Uykuya dalamiyorum hicbi sekilde. Huzursuz ayak sendromumu oluyo bilmiyorum ama napmam lazim bilen varsa yazsin cok rahatsiz edici olmaya basladi
Elercvk AbrahamH Aynı sorunu bende yaşıyorum bende 30 haftalık gebeyim son 1 aydır yaşıyorum inanın ne yaparsanız yapın geçmiyor. Arık çareyi eşime sert bi masaj yaptırmakta buluyorum
lazkizi61_ AbrahamH el uyuşması fena bişey ben şuan 35 haftadayım benimde 30 dan sonra olmaya başladı sabahları parmaklarını bukemiyorum o derecede şişiyorlar ayaklarimdada kramp giriyordu bu ara yok sadece ellerim fena. doktorum magnezyum verdi onuda her akşam içmeye unutuyorum 😑
Smsmsm AbrahamH doktorunuza söylediniz mi muhtemelen magnezyumla geçecek bi durum . Magnezyum eksikliğinde oluyor genelde bu durumlar
Elifismaill AbrahamH b12 eksikliği olabilir baktirdiniz mi yüzünüzde de uyuşma var mı huzursuz bacak sebebsiz ağrı yapar nereye koysanız geçmez uyusmaysa bı vitaminlere baktırın tansiyonunuz nasıl
AbrahamH Zaten çok gec uyuyakaldigim icin esim uyumus oluyo ama o uyumadan ben de rica ediyim işe yarar inşallah. Boşlukta gibi oluyorum çok garip bi his :(
lazkizi61_ AbrahamH kesinlikle söyleyin size magnezyum vericek suyun içine atılıp eriyen bi ilaç zaten faydasını görürsünüz
AbrahamH Elifismaill tansiyonum normal çıkıyo çok şükür ama ayaklarımda o durum var. Yuzumde de uyusma yok sukur. Sidefer gb kullaniyorum bu arada. B vitaminlerini iceriyo. Muhtemelen eksik yoktur ama magnezyum icermedigindwn ona yogunlastim tamamen burda yazilanlari okudugumda
Pisi AbrahamH el uyuşması vizende 26. Haftada başladı. Geceleri hiç uyutmuyor ve bir süre sonra parmak uçlarım 24 saat uyuşuk dolandım 5 hafta boyunca. Magnezyum verir doktorun onu düzenli kullan, tuzu bırak ve bolca su iç. 31. Haftadayım baya azaldı benim.
AbrahamH Pisi malesef su çok içemiyorum ama çabalıyorum aklıma geldikçe içmeye. Ve tuzu azalttım ama tamamen cikaramadim hayatimdan
Pisi AbrahamH zaten bende tamamen tuzu çıkaramam sadece azaltaniliyorum. Çok su içmeye çalış. 3 litreye kadar zorla hamilelikte su tüketimi çok önemli.