SametHandeAtakan 35+4 üm galiba bende martta doğurucam içime öyle bir his geliyor 😀 Bizim tosuncuk erken davranacak gibi
Naznaz Cagla benimde 38+3 te almak istiyordu ama erken mi bilemedim 🤷♀️ Senin sezaryen sebebi ne cnm sen mi istedin
Kvsraykt Benimde 10 günde 200 Gr almış sadece doğum yaklaştıkça plasenta ayrılmaya başladığı için yani yaşlandığı için bebeğe giden gıda da azalıyor bu yüzden kilo alımı yavaşlıyor kordon kan akımı her gittiğimde bakıyor doktor ve yavaş yavaş azalıyor
Kvsraykt vildanmert yaa öyle mi kaç haftalık oldunuz bende 39+4 oldum cuma gününe kadar olmazsa sanırım banada suni sancı önerecek doktorum
Mina12 Naznaz ilkinde çok acıdı doktorum bide erkek bilmiyorum çok kararsızım sorucam bakmasanız bı sıkıntı olur mu dıye 😔
Alperbaby HakanSerpilAkbulut Ayy Ne güzel Rabbim yardımcın olsun canım. Benim doğum hikayeni yazarsın 😊
Naznaz Cagla bebeğim iri oldugu icin sezaryen bizim de dr 38+3 te alalım dedi ama erken gibi geliyor bana 38+6 da aldırıcam muhtemelen ptesi duruma göre tekrar tarih belirleyecek
Asilduru Duygukuzyurt bacım hiç mi nette araştırmadın.aç bak Doğum belirtileri falan diye.ben hergün bi ton şey okuyorum doğumla ilgili 😒 tembeliz galiba
prensim Kizlar 39+6 yarin son gunumuz ve gelmeye niyeti yok beyfendinin 😏 yarin randevumuz var suni icin randevu verecekler 😭 insallah o zamana kalmayiz
Pnrms prensim bizim de 9 günümüz var 😔 gelmezse suni ile olacak 😟 inşeallah doğal olanıyla gelir hepimizin ama biz garantiye almak için suni sancı ile başetmenin yollarını bulmamız gerek 😂