aslicerkan Alperbaby son 15 gun bizimde dun biraz tepeye çıktım yürüdüm ki her zaman yürürüm normalden daha cok yalanci sancilar olustu yani toplanmalar hayirlisi beklemedeyiz ne olacak bakalim hangi gun gelecek bizim bebeğimiz 😄🌸
Alihan Ilkyaz peki sen bağırınca normal dogum yapamazsin gibi bisey dediler mi sezeryana yonlendirdilermi yani
Alihan Benim son 7 gün agrilarim arada oluyor ama düzenli değil. Bu hafta doktor gel dedi ama gitmek istemiyorum cati muayenesinden dolayi🙁bebekte hareket ediyor nasil olsa diye sancimi bekliyorum çok kararsizlik içindeyim
DenizadanTalay 37+0 bebegım bu hafta sadece 75 gr almıs neden bu kadar az boyu 52,6cm ondan mıdır????? Umarım oyledır kılosu 2940 olmus 😞
Ftsfts DenizadanTalay canım benim de bir baktık 100 gram almış bir önceki hafta 450 gram almıştı bence dert etme
Oglumveannesi DenizadanTalay benim de ayni haftalarda ve ayni kiloda canim son haftalarda az kilo almasi normal .Hareketleri guzel dedi doktorum da .Sen de endiselenme.Tontik bebek dogurmasi zor zaten 😂Gayet saglikli kilodalar
Alperbaby Kızlar sanırım son haftalar daha az alıyor galiba 😊 olsun 2 buçuk kiloyu geçsin de içiniz rahat olsun 😇
Burcuk Svcnn açılmam yoktu . İlaç olarak turuncu bi şey içirdiler 1 hafta içtim. Sonrasında normal ilaçlarımı kullandım.