Koccc2355 Doğumhaneye verilecek bebek kıyafetleri; İnce battaniye, iç zıbın, tulum, şapka, eldiven, çorap, 2 adet bebek bezi .
Nurcan6148 Koccc2355 Ben hepsini ayri ayri keselere koydum valizimi oyle hazirladim.Dogumhaneye ayri kese,pijamalarim ayri kese,hastaneden cikarken giyecekleri ayri kese,bakim urunleri ayri.Daha kolay oluyor bu sayede ne nerde diye dusunmuyorsun.
KeremAsafmoOom Koccc2355 onlar kendilerine ayırıyorlar da ondan Bi tane ver yeter cıkarcılar bende dogum yaptım kimse iki tane istemedi
Beyzanurlina Ogullarimveben @KeremAsafmoOom ucuzda deyil koy dedı resmen 🤣 neyse cıkarim onu ben madem
KeremAsafmoOom Beyzanurlina cıkar cıkar cocuk ztn hemen yanına gelcek bilerek yapyolar yenidogan yogun bakımda yatanlara kullanıyorlar hastaneye kalsın diye yapyolar
defne55 3 gün önce doğum yaptım 1 bez koydum islak mendil koymadım bi zıbın koydum ama benden tavsiye tulum koymayın 1 adet ayaklı pijama ve bi pijama takımı koyun yada hastane çıkışını koyun tulum olunca bebekler çok üşüyor ebe öyle dedi bana odaya geldim hemen çıkarttılar üstünü 😊